Dişi Pitbull Marmaris'te

Güncelleme Tarihi:

Dişi Pitbull Marmariste
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2012 00:00

Dünya müzik listelerini “Suavemente” şarkısıyla alt üst eden, Pittbull'un vokalisti Nayer, Marmaris Barlar Sokağı'nda bulunan Güney Ege'nin en büyük açık hava diskosu Club Areena'nın dokuzuncu yıl kutlamalarında sahne aldı.

Haberin Devamı

Kutlamalara manken Ece Gürsel ve Fulya Keskin de katıldı. 9. yıl şerefine disko sahibi Kamil Issı, Nayer ve mankenlerle pasta kesip şampanya patlattı.
Dört bin kişilik kapasitesiyle Güney Ege'nin en büyük açık hava diskosu Club Arena, kuruluşunun dokuzuncu yılını dünyaca ünlü şarkıcı Nayer ile kutladı. Marmaris'in tanınmış işadamları ve turizmcilerin yanı sıra yabancı turistler de kutlamaya katıldı. Programı manken Ece Gürsel'in sahne almasıyla başladı. Gürsel, “Yarı farkında” albümümden hareketli iki şarkı seslendirdi. Dinleyicilerinden alkış alan Gürsel, mankenlik başarısını sanatçılık alanında da sürdüreceğini söyledi. Gürsel, daha sonra DJ kabinine geçerek hareketli yabancı şarkılarla katılanları coşturdu. Gürsel'den sonra manken Fulya Keskin DJ kabinine geçerek Tarkan, Serdar Ortaç ve İspanyol şarkıcıların hareketli şarkılarını çaldı. İki manken, bir saat süre ile kaldığı DJ kabininde yerli yabancı binlerce kişiyi coştururken, kadın dans grupları şovları ile büyüledi.
Dünya müzik listelerini “Suavemente” şarkısıyla alt üst eden, Pittbull'un vokalisti “dişi pittbull” lakaplı Nayer'ın, sahne almasıyla disko alkışlarla inledi. Kırmızı mini eteği ve güzelliği ile hayranlarının beğenisini kazanan Nayer ilk olarak “Suavemente” şarkısını kendisine eşlik eden binlerce kişiyle seslendirdi. Sahnenin önünü dolduran çoğunluğu erkek izleyiciler ellerinde cep telefonu ile şarkıcının görüntülerini çekti. Hareketli dört parça seslendiren sanatçı erotik dansları ile hayranlarını coşturdu.
Club Areena'nın sahibi Kamil Issı, programın sonunda Nayer ve mankenler Ece Gürsel ve Fulya Keskin ile 9. yıl pastasını keserek şampanya patlattı. Nayer, Marmaris'in yeşil ve mavisine hayran kaldığını belirterek, tatil için geleceğini söyledi. Ece Gürsel ve Fulya Keskin de, Marmaris'in tanıtımında büyük rol oynayan Kamil Issı'ya nice yıllara dileklerini belirtti. Pasta kesimi ve şampanya patlatma sonrası kutlamaya katılan binlerce kişiye ücretsiz içki servisi yapıldı.

Haberin Devamı

Dişi Pitbull Marmariste

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!