Dilek’in ölümü şüpheli bulundu

Güncelleme Tarihi:

Dilek’in ölümü şüpheli bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2009 00:00

Dinlenmek için odasına çekilen lise öğrencisi 17 yaşındaki Dilek Kantarcı, ölü bulundu. Doktor, genç kız için şüpheli ölüm raporu verdi.

BALIKESİR Lisesi Türkçe-matematik bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Dilek Kantarcı 17 yaşında yaşamını yitirdi. Bir süredir sol ayağındaki kramplardan şikayetçi olan ve koltuk değneğiyle yürüyen Dilek dün sabah kahvaltı ederken rahatsızlandı. Genç kız dinlenmek için odasına çekilirken, iki saat boyunca dışarı çıkmadı. Kızının dışarı çıkmamasından kuşkulanan babası Sedat Kantarcı, odasının önüne giderek ona seslendi. Yanıt gelmemesi üzerine odaya giren Sedat Kantarcı, kızını yatağında yatarken buldu.

Şeker hastası

Kızının nefes almadığını farkeden Sedat Kantarcı, hemen 112’yi aradı. Ancak gelen ekipler Dilek Kantarcı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Doktor şüpheli ölüm raporu verdi. Genç kızın cenazesi Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, otopsiden sonra da ailesine teslim edildi. Şeker hastası olduğu belirtilen genç kızın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belli olacağı bildirildi. Soruşturma sürüyor.

Arkadaşları uğurladı

Dilek Kantarcı’nın ölümü ailesini şok ederken, Balıkesir Lisesi’nde büyük üzüntü yarattı. Genç kız, Hasan Basri Çantay Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye talihsiz genç kızın yakınları, sınıf arkadaşları ve öğretmenleri katıldı. Dilek’in arkadaşları gözyaşı döktü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!