Dikili'de feci kaza

Güncelleme Tarihi:

Dikilide feci kaza
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2013 12:47

Zeytin toplamaya giden köylüleri taşıyan traktörün römorkuna bir minibüsün çarptığı kazada 1 kişi öldü, 18 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza bugün saat 07.00 sıralarında Çandarlı-Dikili karayolundaki Demirtaş Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Deliktaş Köyü'nden zeytin toplamaya gidecek işçileri 10 H 2508 plakalı traktörünün arkasındaki römorka bindiren Necdet Yaşar, Dikili'ye doğru giderken, aynı yönde seyreden L.B. yönetimindeki 35 P 0423 plakalı servis minibüsü arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle römork devrildi, traktör ise köprüden uçtu. Kazada devrilen römorkun altında kalan Hanife Yaşar (38) olay yerinde can verirken, 18 kişi de yaralandı. Boş olan minibüsün şoförü ise kazadan yaralanmadan kurtuldu. Yaralılardan 10 kişi Bergama Devlet, üç kişi Dikili Devlet ve iki kişi de Aliağa Devlet Hastanelerine sevk edildi. Bu sırada durumları daha ağır olan üç yaralı kaza yerinden, iki yaralı Dikili Devlet Hastanesi'nden, üç yaralı da Bergama Devlet Hastanesi'nden ambulanslarla İzmir'e gönderildi.
Bergama Devlet Hastanesi'ne getirilen ve sağ kolu kırılan traktör sürücüsü Necdet Yaşar, “Biz sabah işe gidiyorduk. Ne olduğunu anlayamadan, dereye yuvarlandık. Başka bir şey hatırlamıyorum” dedi.
Minibüs şoförünü gözaltına alan jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Dikilide feci kaza

Dikilide feci kaza

Dikilide feci kaza

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!