Denizlispor’un 45. yıl buluşması

Güncelleme Tarihi:

Denizlispor’un 45. yıl buluşması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2011 00:00

Türkiye’nin köklü kulüplerinden Denizlispor kuruluşunun 45’inci yılında, takıma emeği geçen yöneticiler, futbolcular ve spor adamları İzmir’de biraraya geldi.

Haberin Devamı

Kulübün kuruluşunda aktif başkanlık yapan Atilla Sayıner ve Fuat Özen’in ev sahipliğinde, 50 kişilik grup, Swissotel Grand Efes’te eski günleri yadetti. İlk başkan Sayıner, “İlk yönetim kadrosundan sadece ben ve Fuat Özen kaldık. Denizlispor’a destek olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Konuşma sonrası katılan herkese atkı, rozet, isimleri yazılı forma, eski günlere ait kamera görüntüleri ve fotoğraflardan oluşan CD’ler dağıtıldı.

Kimler katıldı

Denizlispor’un 45’inci kuruluş yıldönümü yemeğine ilk yönetim kurulunda başkanlık yapan Atilla Sayıner ve Fuat Özen, Denizlispor’un şimdiki başkanı Salih Amiroğlu, kurucu futbolcular Ali Güneşoğlu, Ati Göksu, Bülent Gülsoytrak, Muhammer Kolcu, Saki Şener, Melih Garipler, Erol Akgün, Erol Yaman, Yalçın Göksel, Bahtiyar Yorulmaz, gazeteciler Şevket Özçelik, Selahattin Bayındır, Deniz Sipahi, teknik adamlar Nevzat Güzelırmak, Erkan Velioğlu, Şakir Kuruş, eski Beşiktaş Asbaşkanı Faik Akdil ve Emin Önal, Altay Divan Başkanı Erdoğan Tözge, eski Göztepe Başkanı Zeki Çırpıcı, İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serhat Kutlu ve üyeler Erdal Avar, Serdar Bilgi, Selçuk Ser, Kemal Karayel, hakemler Doğan Babacan, Muzaffer Sarvan, Yavuz Tunç, Yüksel Gürüz, Hakkı Gürüz ve Denizlispor’un ilk antrenörü Altan Santepe’nin oğlu Okan Santepe’nin aralarında yer aldığı 50 kişi katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!