Deniz Sipahi'ye Yılın Karşıyakalısı ödülü

Güncelleme Tarihi:

Deniz Sipahiye Yılın Karşıyakalısı ödülü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2012 12:44

Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları, belirledikleri kişilere Yılın Karşıyakalısı ödülleri verdi. Hürriyet Gazetesi Ege Temsilcisi Deniz Sipahi de ödül verilenler arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Bostanlı Altınbalık Restoran’da düzenlenen tören, Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri ile ödül kazananlar ve davetlileri bir araya getirdi. 25 sivil toplum kuruluşundan oluşan ‘Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları’ adına konuşan KASİAD Başkanı Osman Avcı, kendi aralarında işbirliğini sağlamak, Karşıyaka’da sosyal yardımlaşmayı ve dayanışmayı güçlendirmek, ilçenin adını ulusal ve uluslararası alanda duyurmak, Karşıyaka içinde çıkan değerleri Karşıyaka’ya, Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi. Avcı, “Bu birlikteliğe ‘Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları’ dedik. Her ay farklı bir dernekte yaptığımız toplantılarda, derneklerimizin Karşıyaka için ürettikleri yeni projeler tartışılarak geliştirilmektedir. Bunun sonucunda da her yıl ‘Yılın Karşıyakalısı’ adı altında yedi ayrı branştam Karşıyaka’ya hizmet eden kişileri anket ve yoklama yöntemi ile değerlendirerek onurlandırmayı kararlaştırdık ve isimleri belirledik” dedi.
Bu kapsamda Engin Altan Düzyatan, Çolpan İlhan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka’nın eski Belediye Başkanı Nevzat Çobanoğlu, Sabahattin Sakıpağa, Yılmaz Temizocak, Hürriyet Gazetesi Ege Temsilcisi Deniz Sipahi, Gazeteci-Yazar Yaşar Aksoy, Dr. Tahsin Bor, Lemi Yerli, Tahir Türetken, Aysel Hitay, Prof. Dr. Yaman Tokat, Dr. Bülent Zeren ödüle layık görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!