Denetimden geçen fırınlara tam not

Güncelleme Tarihi:

Denetimden geçen fırınlara tam not
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2012 11:48

Aydın’ın Nazilli İlçesi'nde Ramazan pidesi üreten fırınlar, zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlendi, yapılan incelemede kurallara uydukları belirlenen fırınlara tam not verildi.


Nazilli İlçesi'ndeki fırınlar, Ramazan ayının ilk gününde Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince denetlendi. Pidelerin hijyenik ortamlarda ve gramaja uygun üretilip üretilmediği konusunda fırınları denetleyen ekipler, esnafı bu konuda duyarlı olmaya davet etti. Denetimlerde fırınların genel temizliği, ekmek ve pidenin gramajı, işletmenin ruhsatıyla sağlık karnelerine bakıldığında kurallara uyulduğu görüldü.
Nazilli Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, “Gıda satışı ve üretimi yapan yerlere rutin olarak yaptığımız denetimleri Ramazan nedeniyle arttırdık. Esnafımızın her zaman yanındayız, ancak onlardan da vatandaşın sağlığını tehlikeye atmamalarını ve mağdur bırakmamalarını istiyoruz. Ramazan pidelerinin gramajlarına uygun olarak sağlıklı koşullarda üretilmesi ve satışlarının yapılmasını istiyoruz. Belediyemiz bünyesinde bulunan Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz Ramazan ayı boyunca ilçedeki kontrollerini sürdürecek. Denetimler sırasında kurallara uyan işletme sahipleri bizden tam not aldı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!