DemirDöküm’e yeni adres

Güncelleme Tarihi:

DemirDöküm’e yeni adres
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2012 00:00

Yaygın satış servisi ağı ile sektörün lider markası DemirDöküm, yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında hizmet ve satış noktalarını yaygınlaştırma kararı aldı, İzmir’de Doğa Isı’yı açtı.

Haberin Devamı

Açılışa Vaillant Group Türkiye Ülke Müdürü Christoph Grosser, Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila, DemirDöküm Pazarlama ve Satış Müdürü Ufuk Atan ve İzmir Kaloriferciler ve Tesisatçılar Derneği Başkanı Kemal Erözel katıldı. Pazarlama ve Satış Müdürü Ufuk Atan, İzmir’in en iyi pazarlarından biri olduğunu vurgulayarak kentte doğalgazın yaygınlaşmasıyla yeni ürün ihtiyaçlarının da doğduğuna dikkat çekti.

İzmir’e odaklandık
İzmir’in bireysel ısınma sistemlerine yabancı olmadığını dile getiren Atan, “Böylece kombiye adaptasyon da çok kolay oldu. İnsanlar doğalgazın rahatlığını gördükçe kaçınılmaz olarak bu ürüne talebini artıracaktı. İzmir’de de öyle oldu. Buradan çok umutluyuz. Zaten sektörün en çok odaklandığı, potansiyeli çok yüksek olan bu kentte yüksek bir Pazar payı hedefliyoruz” diye konuştu.
Geçtiğimiz dönemde tüm kalite sistemlerini yenilediklerini de sözlerine ekleyen Atan, servisler konusunda da yenilikler yapmaya başladıklarını aktardı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!