Çocukluk aşkını öldürmüş

Güncelleme Tarihi:

Çocukluk aşkını öldürmüş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

MİTHATPAŞA Endüstri Meslek Lisesi'ni bitirdikten sonra bir reklam firmasında çalışmaya başlayan Nilgün Aşıcı (26), 10 yıldır flört ettiği Ertan Akın (26) ile nişanlandı. Ancak bir süre sonra gençler arasında anlaşmazlık başladı. Genç kız bir kaç ay önce nişanı attı. Kemeraltı'nda deri çanta imalatında çalışan Akın bunu kabullenemeyince dehşet saçtı.

ERTAN Akın, önceki gün akşam saatlerinde, genç kızın, babası Şerif Aşıcı (53), annesi Nihal (51) ve bir yaş küçük olan kızkardeşi Mine ile oturduğu Şehit Nihatbey Caddesi 227 numaradaki Onur Apartmanı'nın kapısına gelerek beklemeye başladı. İşten eve geldiğinde konuşup, barışmayı teklif ettiği Nilgün'den olumlu cevap alamayınca Akın ölüm makinasına dönüştü.

BELİNDEKİ bıçağı çıkaran Akın, genç kızı karnından, göğsünün sol tarafınan, boğazından, belinden bıçakladı. Azrailine karşı koymaya çalışan Nilgün'ün sağ eli de kesildi. Bununla yetinmeyen çılgın aşık, kanlar içinde yere yığılan kızının çığlıklarına koşan anne Nihal Aşıcı'yı da karnından ve sırtından iki bıçak darbesiyle yaraladı. Apartman girişinin kan gölüne döndüğü olayın ardından Atatürk Eğitim Hastanesi'ne kaldırılan anne ve kızı kurtarılamadı.

OLAY yerinden kaçarken bir de gaz tabancası düşüren Akın, izini kaybettirdi. Polisin her yerde aradığı Akın henüz yakalanamadı. Olayın ardından bir süre hastanede tutulan baba Şerif Aşıcı ise kendine geldi. Anne ve kızı Hamidiye Camii'nde ikindide kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!