Çiçek günü ilan edecek

Güncelleme Tarihi:

Çiçek günü ilan edecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2014 11:52

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, İnciraltı'ndaki mezatta çiçekçilerle biraraya geldi

Haberin Devamı

Mezatı izleyen Taşer, çiçekçilerin sorunlarını dinleyerek, göreve geldiğinde yapacağı işleri anlattı. Ziyarete Flora Çiçekçilik Üretim ve Pazarlama Kooperatifi 2. Başkanı Orhan Başçıl, İzmir Çiçekçiler Odası Başkanı Kazım Kış ve çok sayıda çiçekçi esnafı katıldı. Ülkenin gergin gündeminden dolayı insanların asık suratlı olduğunu belirten Taşer, bunu önlemek için yılın bir günü çiçek günü ilan edeceklerini ve çiçekçi esnafın yanında olmak amacıyla özel günlerde çiçek alımı yapacaklarını söyledi.

Fuarlar düzenlenecek

İzmir'de 100 bin kişinin çiçekçilik sektöründen geçimini sağladığını vurgulayan Taşer, “İzmir, Türkiye kesme çiçek üretiminin yüzde 55'ini karşılarken, bu sektörü yerel yönetim olarak yalnız bırakmak yapılabilecek en büyük haksızlık. Bu haksızlığa son vereceğiz. Çiçek fuarı ve çiçek festivalleri düzenleyerek, sevginin ve hoşgörünün başkenti olan İzmir'imizi çiçeğin başkenti yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

Daha sonra seçim çalışmalarına Menemen'de devam eden Taşer, Başkan adayı Ahmet İncesu ile birlikte Haykıran, Emiralem köylerini gezdi. Taşer, rakiplerini eleştirerek, “Sizin köylerde sadece afişleriniz olur. Unuttuğunuz köylünün karşısına çıkamazsınız. Ben İzmir çocuğu olarak Büyükşehir’e talibim” diye konuştu.

Tek çare MHP

İzmir’de MHP tarihindeki en yüksek oyu alacaklarını öne süren Taşer, “Şu an iki kutuplu bir seçim varmış gibi MHP’ye oy vermeyi düşünen seçmenleri ‘Bak nasılsa kazanamayacaklar’ diye inandırmaşya çalışıyorlar. Ne AKP, ne CHP, artık çare MHP. Halkımız bunu çok iyi anladı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!