CHP'li Atabay göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

CHPli Atabay göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2014 01:23

AYDIN'ın Didim İlçesi'de, seçimlerden zaferle çıkan CHP adayı Deniz Atabay, mazbatasını alarak görevine başladı.

Haberin Devamı


30 Mart'ta Didim'de yapılan seçimlerde 9 bin 101 oy alan CHP'li Deniz Atabay, birinci çıkarak belediye başkanı seçildi. Atabay ve belediye meclis üyeleri İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Atabay'a mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ayşegül İnci verdi. Belediye meclis üyelerinin de mazbatalarını almasanın ardından Atabay, Belediye'ye geçti. Burada Atabay ve ekibini coşkulu bir kalabalık karşılandı. DSP'li Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Kıray, Atabay'a çiçek verdi. Karşılamanın ardından makama çıkan Atabay, burada, aday gösterilmemesi üzerine CHP'den istifa edip DSP'den seçime katılan rakibi eski Belediye Başkanı Mümin Kamacı'dan koltuğu devraldı. Kamacı, Atabay'ı tebrik edip, "Hayırlı olmasını diliyorum. Deniz başkanın Didim'e çok güzel hizmetler vereceğini biliyorum. Sonuçta 10 yıldır hizmetler vermiş olduğumuz bir kuruma seçimlerde farklı kulvarlarda mücadele etmiş olmamıza rağmen yine de benim 30 yıldır iğne ile oya dokur gibi yer aldığım partimin burada seçim kazanmış olması beni de mutlu etti. Ben burada sadece belediye başkanlığı görevinden ayrılıyorum. CHP bayrağı belediye burçlarında dalgalanmasından ayrıca mutluluk duyuyorum. Deniz Başkan ve ekibinin çok güzel hizmetler sunacağını biliyorum. Güzel yapılmış olan işlerin arkasında olacağımızı da belirtiyorum" dedi.

Haberin Devamı

"DİDİM'İN KIYMETİNİ BİLECEĞİZ"
Belediye Başkanı Deniz Atabay ise güzel bir demokrasi örneği sergilendiğini belirterek Kamacı'ya teşekkür etti. Devir teslimin ardından belediye binası önünden halka seslenen Başkan Atabay, Didim'in bir mozaik ve Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olduğunu vurgulayıp, "Hepimiz Didimliyiz, buranın ekmeğini yiyoruz, çocuklarımız burada büyüyor. Hepimiz bu ilçenin kıymetini bileceğiz, canla başla çalışacağız" dedi.

ROZETİ ÇIKARDI
Başkan Atabay, parti çalışmalarının geride kaldığını belirterek "Verdiğim söz gereği rozetimi partimin ilçe başkanına teslim ediyorum. Ona iyi bakacak, 5 yıl sonra geri alacağım" dedi. Atabay, ardından da rozetini CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş'a teslim etti.
Tek amaçlarının halka hizmet olacağını da ifade eden Başkan Atabay, konuşmasının ardından alkışlar ve "Didim'e fayda Atabay'da" sloganı ile makamına uğurlandı. Başkan Atabay, dah sonra makamında tebrikleri kabul etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!