CHP’de yeni dönem

Güncelleme Tarihi:

CHP’de yeni dönem
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2012 12:36

Balıkesir’de, Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Necmi Dönmez’in rakibi Yurt Yıldırım başkanlık koltuğunu devir aldı.

Haberin Devamı


Alp Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede mevcut ilçe Başkanı Necmi Dönmez ile Yurt Yıldırım’ın yarıştı. Kongreye, Balıkesir Milletvekilleri Nedret Akova, Namık Havutça ve Ahmet Haluk Güneş, CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve CHP’li belediye başkanları katıldı. CHP ilçe kongresinde sandık başına giden 400 delegeden 399’u oy kullandı. Genel kurulda Necmi Dönmez 175 oy alırken, Yurt Yıldırım da 221 oy alarak seçimin galibi oldu. Kullanılan 3 oy ise geçersiz sayıldı.
Kongrenin CHP’ye hayırlı olmasını dileyen, CHP’yi yerelde ve genelde iktidara taşımak için çalışacaklarını belirten Yurt Yıldırım, “Bugün burada her türlü kişisel hırs ve çıkardan uzak bir düşünce ve bu düşünceye sıkı sıkıya bağlı olan bir ekip kazandı. Ben ve arkadaşlarım bu bilinç ve sorumlukla partimizi Edremit yerelinde ve ülke genelinde iktidara taşılak için çalışacağız” dedi.
Yurt Yıldırım’ın başkanlığındaki listede şu isimler yer aldı; Nebiha Akbulut, Aydın Balcan, Mehmet Başaran, Ali Çelik, Ahmet Çetin, Sebahat Diker, Enver Enligün, Refik Karaburun, Nurten Karayağız, Metin Kayahan, Nevzat Kav, Tülin Keskin, Vesile Özdemir, Yusuf Sel, Hüseyin Uzun ve Hüseyin Ünal.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!