CHP’de sloganlı üye kampanyası

Güncelleme Tarihi:

CHP’de sloganlı üye kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2012 00:00

İzmir’de “CHP’ye üye ol, çözümün parçası ol” sloganıyla üye kayıt seferberliği başlattı.

Haberin Devamı

 

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, ilçe başkanlarıyla partisinin İl Başkanlığı’nda biraraya gelerek 5 Temmuz’da yeniden görülmeye başlanacak İzmir Büyükşehir Belediyesi Davası ve 17- 18 Temmuz’da yapılacak kurultay hazırlıklarını konuştu. Ayrıca İzmir’de “CHP’ye üye ol, çözümün parçası ol” sloganıyla üye kayıt seferberliği başlattı. CHP İzmir’de billboard, pankart ve el ilanı ile kampanyanın tanıtımını yapıp, İzmirli’yi partiye katılıma davet edecek. İl Başkanı Engin, Kasım ayına kadar sürecek kayıt seferberliğinde kadın ve genç katılımını artırmak için aylık 1 lira 80 kuruşluk üyelik aidatını almayacaklarını söyledi. 25 bin yeni üye hedeflediklerini belirten Engin, “Kimse ‘ben partiye gidersem bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım, niye geldin derler mi’ gibi bir endişe yaşamayacak. ‘Siz davet ettiniz biz de geldik’ diyebilirler. Sadece partimizde kampanyayla ilgili temel hedef üye sayısını artırmak değil bilinçli idealist üye istiyoruz. 119 bin üyemizden bile bu tarife uygun çok üyemiz yok” dedi.

Haberin Devamı

SESSİZ PROTESTO
CHP İzmir’de 5 Temmuz’da yeniden görülmeye başlanacak Büyükşehir Belediyesi davasını sessiz protesto edeceklerini belirterek, duruşma günü saat 09.00- 11.00 arasında adliyede olacaklarını, milletvekilleri, Ege Bölgesi’nin tüm il başkanlarının yanısıra sanatçı, yazar ve aydınların da katılacağını, ses düzeni kullanmadan hiç konuşma yapmadan öyle sessizce bekleyeceklerini anlattı.

PATATES EKECEK
CHP İzmir İl Yönetimi bugün Ödemiş, Beydağ, Kiraz Bayındır, Tire’nin belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, çiftçi, besici ve çiçek yetiştiricilerinin katılımıyla saat 13.30’da Ödemiş Yeniköy’de toplanıp, sorunları tartışacak. İl Başkanı Engin, patates fiyatındaki düşüş ve ithal patates nedeniyle zor durumda kalan üreticinin sorunlara dikkat çekmek tarlaya girip patates fidesi ekecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!