Çeşme’de yaz şenliği

Güncelleme Tarihi:

Çeşme’de yaz şenliği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

Altın sarısı kumu kadar sabaha kadar süren eğlencesi ile tanınan Çeşme sezona hızlı girdi

GÖZDE tatil beldelerinden Çeşme, okulların kapanması ve üniversite sınavının ardından hareketlenmeye başladı. Gece eğlencesinde Bodrum'a alternatif olan Çeşme'de, İzmir ve İstanbul'lu işletmeciler kıran kırana rekabete girişti.

GEÇMİŞ yılların suskunluğunun ardından Çeşme'nin çok hareketli bir yaz geçirmesi bekleniyor. Geçen yılın flaş eğlence merkezleri Sea Side, Barcelona, Le Meyhane'ye bu yıl Anvelo, Cece, Deep Bar gibi birçok yeni bar ve disko da eklendi. Artan rekabet ortamında disko ve barlar birbirinden ünlü sanatçıları yaz sezonu boyunca Çeşme ve İzmirliler'le buluşturacak.

CECE BAR VE LE MEYHANE

Çeşme'de ilk kez yazlık açacak mekanlar arasında CeCe Bar'da katıldı. Eski Disko 10'un yerine bu hafta açılacak Cece Bar'da Sedat Yüce, Tufan ve Arzu sahne alacak. Le Meyhane iki hafta üst üste ünlü popçu Yaşar'ı çıkararak hızlı bir giriş yaptı. Ardından Kayahan'ın yeğeni Erdinç'in program yapacağı açıklandı. Golf Meyhane'de Cenk Eren'in Çeşmelilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

BARCELONA VE FLY-INN

Aya Yorgi Koyu'nda ise Dalokay çiftinin işlettiği Barcelona ve Fly - İnn tarzını korumaya devam ediyor. Gündüzleri plaj, geceleri ise disko olarak hizmet verecek işletmenin giriş ücretleri ise şöyle: Barcelona'ya hafta içi giriş ücreti kişi başı 2 milyon, hafta sonu 3 milyon. Cuma ve Cumartesi geceleri ise fiyat 7.5 milyon lira. Yılların işletmesi Paparazzi'de değişen mutfağı ve klasik eğlence anlayışıyla Aya Yorgi'nin diğer iddialı mekanlarından.

ENVELO FARKI

Dalyanköy, Alaçatı, Aya Yorgi, Ilıca ve Çeşme Merkez'de yer alan disko, bar, plaj kulüpleri müşterilerine en iyi hizmeti vermek için çeşitli aktivitiler düzenleyerek, Türkiye'nin gözünü Çeşme'ye çevirmeye çalışıyor. İzmir gece hayatının klas mekanları arasında ilk sırada yer alan Envelo, bu yaz Çeşme'de müşterilerine hizmet verecek. Envelo, Dalyanköy'deki Mario Palaza Oteli önündeki iskele üzerinde muhteşem manzarası ve kaliteli canlı müziğiyle unutulmaz geceler yaşatacak.

DEEP BEACH

Sakızlıkoy'daki Deep Beach Club, sezonu Altay'la geçirecek. Sakızlıkoy'un başka bir eğlence yeriyse Atta. Tolga Turan'ın program yaptığı Atta'ya giriş 5 milyon lira.

ALAATTİN’LE BAKÜS BAR

Çeşme Ilıca'da ise yıl boyunca açık olan Alaattin Bar, değişik dekoru ve atmosferiyle kışın olduğu gibi bu yaz da müşterilerine hizmet verecek. Çeşme Altınyunus Oteli Baküs Bar'da ise Zafer Çebi ve Bülent Tekelioğlu, klasik tarzdan latin eserlere kadar geniş bir yelpazede otel konuklarına yazboyu müzik ziyafeti çekecek. Ayrıca, Çeşme Çarşı içindeki barlarda da her keseye göre eğlence bulmak mümkün.

SEA SİDE

Alaçatı'ndaki Sea Side, plaj ve disko olarak hizmet vermeye bu yazda devam edecek. Candan Erçetin, Kenan Doğulu, Kargo ve ‘‘Mr. Number 5’’ hit parçalarıyla tanıdığı grup Lou Bega'nın konserlerinin gerçekleşeceği SeaSide, yaz gecelerini unutulmaz kılacak. Plaj kısmı yenilenen Sea Side'a haftasonu giriş için 7.5, hafta içi ise 3 milyon lira.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!