Cansu'ya baktı oğlunu gördü

Güncelleme Tarihi:

Cansuya baktı oğlunu gördü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2012 02:42

UŞAK’ta geçen mayısta intihar girişiminde bulunduktan sonra tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen ve ailesi tarafından organları bağışlanan 19 yaşındaki Tevfik Yılmaz’ın sağ gözünün nakledildiği Cansu Akkuş, anne ve babasıyla birlikte Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti.


Oğlu Tevfik’in sağ gözünü taşıyan 18 yaşındaki Cansu’yu karşısında gören acılı anne Emine Yılmaz, “Oğlumun gözlerini nazar değmesin diye öpemezdim. O zeytin gözlerine bakmalara kıyamazdım” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun organlarını alan ve hayat bulan altı kişinin telefonunu ‘Tevfik’ adıyla kaydettiğini söyleyen Yılmaz, “Onlar yaşadığı sürece oğlum ölmeyecek” dedi. Baba Mehmet Yılmaz da, “Bir canımızı istemesek de verdik ama altı evladımız daha oldu” diye konuştu.
Tevfik Yılmaz’ın bağışlanan korneasının kendisine ışık olduğunu belirten Cansu Akkuş ise, “Umudumu yitirmişken hiç tanımadığım biri sayesinde yeniden hayat buldum. Bu anlatılmaz bir duygu. Şimdi bir ailem daha oldu. Göz nakli nedeniyle bu yıl üniversite sınavlarına giremedim. Önümüzdeki sene girerek vergi uygulamaları ve muhasebe eğitimi almak istiyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!