Camide yaş günü kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Camide yaş günü kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2012 10:33

Burhaniye'de, kuran kursuna giden çocuklardan üçü yaş günlerini camide kutladı.

Haberin Devamı

Simge Nur, İrem Durak ve Gökçe Onay, yaş günü pastasının üzerindeki üç mumu birlikte üfleyerek söndürdü. Okulların tatile girmesinin ardından camilerinde yaz kuran kursları açılmaya başlanan Burhaniye'de bir ilk yaşandı. İmam Ramazan Aşık ve müezzin İsmail Baykara'nın verdikleri kuran kursuna katılan, Nadir Tolun İlköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencisi Simge Nur (12), Faruk Kızıklı İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi İrem Durak (11) ve Gazi İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi Gökçe Onay (11) yaş günlerini Koca Cami'de kutladı. Simge Nur, İrem Durak ve Gökçe Onay üzerindeki üç mumu birlikte üfleyerek söndürdükleri yaş günü pastasının keserek arkadaşlarına ikram etti.
Koca Cami İmamı Ramazan Aşık yaş sınırının kalkmasıyla birlikte camilerin kuran kursuna giden çocuklarla dolduğunu belirterek, “Burhaniye'de, bir camide ilk kez yaş günü kutlandı. Bir hayırsever yaş günü pastasını yaptırdı. Esnafımız da çocuklarımıza kahvaltı ikramı sağlıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Yaş günleri kutlayan Simge Nur, İrem Durak ve Gökçe Onay de imam Ramazan Aşık ve müezzin İsmail Baykara'ya teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!