Çam'dan mitinge davet

Güncelleme Tarihi:

Çamdan mitinge davet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2016 12:50

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, İzmir’de köyleri gezerek, 4 Ağustos’ta Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak Demokrasi ve Cumhuriyet mitingine davet etti.

Haberin Devamı

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, İzmir’in Menderes İlçesi’nin köylerinde kahvehane ve sokaklarda gördüğü vatandaşları hem mitinge davet etti hem de "Türk bayrağını, Atatürk posterini al ve gel" dedi.

Çamdan mitinge davet



Çam, mitingi CHP olarak organize ettiklerini ancak mitingin cumhuriyete bağlı, demokrasiye sahip çıkan, bu vatan bizim, hakimiyet milletindir diyen, kayıtsız şartsız Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı herkese açık olduğunu anlattı. Vatandaşların halini hatrını soran, ülke gündemini onlarla birlikte değerlendiren Çam, siyasi partisi, ideolojisi, inancı ne olursa olsun tüm Türkiye’yi İzmir’de 4 Ağustos’taki mitinge beklediklerini vurguladı. Musa Çam, "Toplumsal yaşamın şiddetten ve silahtan arındırılmasını savunduğumuz için, militarizme karşı olduğumuz için, hukuku savunduğumuz için, sivil ve askeri darbelere ve darbe heveslilerine karşı olmalıyız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!