Çakralar İzmir'de açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Çakralar İzmirde açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2014 11:39

FUARLAR ve kongreler kenti hedefiyle turizmini geliştirmek isteyen İzmir'de son yıllarda artan yoga merakı, bu alandaki uluslararası şölenleri de geliştirdi. Dünyanın dört bir yanından katılımcıları yoga şölenlerinde ağırlayan İzmir, sessiz sedasız turizm elçiliği yapıyor.

Haberin Devamı

İzmir'de düzenlenen uluslararası etkinliklerin artırılması için pek çok kurum çalışmalar yürütürken, son yıllarda ilginin arttığı yoga da uluslararası tanıtımın zeminini oluşturdu.

Çakralar İzmirde açılıyor

4-5 ve 6 Nisan'da Buca'da yapılan 3'üncü Uluslararası Yoga Şöleni'ne Çin, Fransa, Estonya, Almanya, İngiltere, Hollanda, Japonya, Rusya ve Azerbaycan'dan yüzlerce kişi katıldı.

Çakralar İzmirde açılıyor

Her yıl İzmir'de yaklaşık 400 katılımcıyla yoga şöleni düzenleyen Yoga Akademi, son şöleni Buca'da açık havada gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Çakralar İzmirde açılıyor

Fransa'dan Azerbaycan'a kadar dünyanın pek çok yerinden yabancı konukların da yer aldığı şölene büyük yoga üstadı Akif Manaf da katıldı.

Çakralar İzmirde açılıyor

Manaf, dünyanın her yerinden gelerek yoga yapan kişilerin yurtlarına döndüklerinde ailelerine ve arkadaşlarına da tavsiyede bulunduklarını belirterek, yoga ile pek çok insanın kendini sağlıklı ve mutlu hissettiğini anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!