Büyükelçilerin eşlerine tanıtım

Güncelleme Tarihi:

Büyükelçilerin eşlerine tanıtım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2009 00:00

Merkezi Ankara’da bulunan Kadın ve Gençlik Platformu, Türkiye’nin turizm bölgelerini tanıtmak için büyükelçi eşlerine gezi düzenledi.

Haberin Devamı

Geziye Makedonya, Yeni Zelanda, Slovenya, Ürdün, ve Moğolistan büyükelçilerinin eşleri katıldı. Büyükelçi eşlerine Vali Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen, Kadın ve Gençlik Platformu Başkanı Rüveyda Akbay ile üyeleri eşlik etti.
Konuklar Pamukkale’yi, Laodikya ve Hierapolis antik kentlerini gezdi. Akbay, Türkiye’nin turistik ve                tarihi yerlerini tanıtmak amacıyla bu tür geziler düzenlediklerini belirtti.
İş görüşmesi yaptı
Bu arada, Makedonya Büyükelçisi Melpomeni Korneti, Polisevi’nde Vali Yavuz Erkmen, Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve işadamlarıyla görüştü, tekstilcileri ülkesinde yatırıma davet etti. Ülkesindeki enerji ve vergi avantajlarından da söz eden Korneti, yatırım yapmak isteyen Denizlili işadamlarına gerekli kolaylığın gösterileceğini söyledi. Vali Erkmen’le Ozan Tekstil’i de ziyaret eden Korneti’ye, Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Katrancı ve yardımcısı Ozan Katrancı bilgi verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!