Büyükelçi’nin Türkiye tatili zehir oldu

Güncelleme Tarihi:

Büyükelçi’nin Türkiye tatili zehir oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2010 00:59

Haberin Devamı

Türkiye’ye tatile gelen Lizbon Büyükelçisi Ömer Kaya Türkmen ve eşi Yurdan Türkmen’in başına ender olaylardan biri geldi. Büyükelçi Ömer Kaya Türkmen, kullandığı 06 AY 6083 plakalı özel otomobilin hakimiyetini Kale-Muğla karayolunun 12. kilometresinde kaybetti ve araç takla attı. Kazada Büyükelçi Türkmen ve eşi Yurdan Türkmen hafif şekilde yaralandı. Hayati tehlikesi bulunmayan Büyükelçi ve eşi tedbir amaçlı Muğla Devlet Hastanesi özel bölümünde bir gece kaldı.
Büyükelçi Türkmen, eşi Yurdan Türkmen dün de Bodrum-Milas Havaalanı’na gitmek üzere, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Engin İlgün’ün (38) de içinde bulunduğu araç ile yola çıktı.

İkinci kazada dizinden yaralandı

Şoför Durmuş Çam’ın kullandığı 48 EU 002 plakalı Emniyet Müdürlüğü’ne ait otomobil, Milas-Beçin kavşağında Mehmet Kayrak’ın (35) kullandığı 42 SG 773 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne ait aracın ön kısmında oturan Şube Müdürü Engin İlgün yaralandı. Büyükelçi ve eşi, İlgün’ü teselli etmeye çalıştı. Kazada, büyükelçi Ömer Kaya Türkmen de sağ dizinden hafif şekilde yaralandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!