Büyük festivale davetliler

Güncelleme Tarihi:

Büyük festivale davetliler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2012 00:00

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun (BBŞT) geçen sezon sahneye koyduğu ‘Ermişler ya da Günahkarlar' isimli oyun Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali'ne kabul edildi.

Haberin Devamı



Geçtiğimiz senelerde Arturo Ui'nin Önlenebilir Yükselişi ve Marat-Sade oyunlarıyla da Ankaralı seyircinin karşısına çıkan BBŞT üç yıl üst üste Festival programına dahil edilerek önemli bir başarıya imza attı. Yerli ve yabancı pek çok tiyatro topluluğunun eserlerinin sahnelendiği. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali, bu yıl Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun (BBŞT) Ermişler ya da Günahkarlar isimli oyununu Ankaralı seyircilerle buluşturuyor. Kırdığı seyirci rekorlarıyla da gündeme gelen BBŞT Festival kapsamında, Ankara Devlet Tiyatrosu Şinasi Sahnesi'nde 21 Kasım Çarşamba saat 20.00'de psikolojik gerilim türündeki ‘Ermişler ya da Günahkarlar' oyununu sahneleyecek.

Büyük festivale davetliler

Haberin Devamı


Yönetmenliğini Hakan Taner Yıldırım'ın yaptığı, Anthony Horowitz'in orjinal eserinden Zeynep Avcı'nın çevirdiği Ermişler ya da Günahkarlar'ın kadrosunda Esra Tarhan, Murat Niyazi Emre, Ergün Metin, Ebuhan Tırtar, Orhan Öztokat bulunuyor.
Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, BBŞT'nin her zaman başarılarıyla gündeme geldiğini belirterek, “Böyle profesyonel bir tiyatronun belediyemizin bünyesinde bulunmasından gurur duyuyorum. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali, bu alanda gerçekten önemli bir organizasyon” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!