Bucaspor’da hedef galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor’da hedef galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 14:17

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta Büyükçekmece Tepecikspor’u İstanbul’da 1-0 yenen Bucaspor, kümede kalma umutlarını güçlendirmek için cuma günü deplasmanda Gümüşhanespor’u da mağlup etmek istiyor.

Haberin Devamı

Son defa PTT 1inci Ligi’nde yer aldığı 2013-14 sezonunun 36’ncı haftasında Orduspor’u 2-1, ardından 37’nci haftada Karşıyaka’yı 3-2’lik skorla dizi getiren sarı lacivertli ekip, 20 ve 26 Nisan 2014’te oynadığı bu maçlardan sonra bir daha ligde üst üste 2 galibiyet almayı başaramadı. Bucaspor, 685 gün sonra ligde 2 maç üst üste kazanmanın sevincini yaşamaya çalışacak.

Gümüşhane’de kendilerini zor bir sınavın beklediğini söyleyen teknik direktör Suat Kaya, "Son haftalarda iyi bir grafik yakaladık. Gümüşhane’nin hedefi play off oynamak. Ancak bizim de kazanmaya daha çok ihtiyacımız var" dedi.

Bu arada sarı kart cezaları biten stoperler Adil ve Onur’un takıma dönecek olması Suat Kaya’nın elini rahatlattı. Tepecikspor maçında savunmanın göbeğinde Ferhat-Alper ikilisine şans veren Suat Kaya’nın Adil ile Onur’u Gümüşhane’de ilk 11’e monte edeceği öğrenildi. Ferhat’ı orta sahaya çekecek olan Suat Kaya, Alper’i ise yedek oturtacak.



BAKMADAN GEÇME!