Bucalılar Yusuf Güney ile coştu

Güncelleme Tarihi:

Bucalılar Yusuf Güney ile coştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2013 01:10

BUCA Belediyesi'nin Ramazan Bayramı kutlamaları çerçevesinde sevilen şarkıcı Yusuf Güney konser verdi.

Haberin Devamı

Buca Belediyesi önderliğinde Buca Gölet alanında düzenlenen halk konserine çıkan Yusuf Güney'i binlerce Bucalı yalnız bırakmadı. Birbirinden güzel şarkılarını coşkulu kalabalık eşliğinde söyleyen Yusuf Güney yaklaşık iki saat sahnede kaldı.

Bayramda Buca'da olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Yusuf Güney, bu geceyi tertipleyen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve Kültür İşler Müdürü Sakine Akyüz'e teşekkür etti.

Bucalılar Yusuf Güney ile coştu

Yusuf Güney yoğun katılım gösteren seyircilerden ve Buca'nın atmosferinden çok keyif aldığını dile getirerek,

“Çok samimi söyleyeceğim. Her şey mükemmel, sizler mükemmelsiniz. Bu akşam çok güzel. Herkesin bayramı kutlu olsun” diye konuştu. Daha sonra genç şarkıcıyı performansından dolayı kutlayan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Yusuf Güney'e Buca'nın simgesi üzüm heykelinin yer aldığı plaketi takdim etti. Başkan Tatı'nın teşekkür konuşmasında ikili arasında “Gavur İzmir” konuşması geçti. Başkan Tatı, Bucalıların bayramını kutladığı konuşmasında, “Bizlerde bayram çok. Biz biraz deliyiz, Allaha şükür İzmir'deyiz. Pek çok kişinin canını sıksakta, bizim içimiz çok rahat” demesi üzerine sanatçı Yusuf Güney, araya girerek “Gavur İzmir derler ya keşke herkes sizin kadar Müslüman olsa” dedi. Güney'in bu sözleri alkış aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!