Buca yoğurdu üflüyor

Güncelleme Tarihi:

Buca yoğurdu üflüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 00:00

Sarı-lacivertli ekip Süper Lig’deki ilk sezonunun hazırlıklarına Bolu Gerede’de başlarken, kurmaylar santrfor transferi için acele etmiyor. Menajerler, İspanyol golcü Raul Tamudo Montero ile Bulgaristan’da gol kralı olan Fransız Wilfried Niflore’yi önerdi.

Haberin Devamı

İKİ sezon üst üste şampiyon olup Süper Lig’e tırmanırken, Türkiye Ligleri’nin en çok gol atan takımları arasına da ismini yazdıran Bucaspor, yeni golcülerini seçerken ince eleyip sık dokuyor. Teknik kadronun bizzat izlediği Güney Afrikalı kanat oyuncusu Tshabalala, Ganalı Ayew ve Kamerunlu Idrissou’nun Dünya Kupası’nda parlaması üzerine umutsuzluğa düşen, İsviçre’nin Sion takımında forma giyen Belçikalı Emile Mpenza’yla ise bir türlü anlaşamayan sarı-lacivertliler, menajerler aracılığıyla gelen flaş isimler konusunda yoğurdu üfleyerek yiyor.
UYGUN ACELE ETMİYOR
? Fırtına’ya son olarak La Liga’nın köklü ekiplerinden Espanyol’un tecrübeli santrforu Raul Tamudo Montero ile Bulgaristan 1. Ligi’nde yer alan Litex Lovech’te geçen sezon 19 gol atarak gol kralı olan Fransız Wilfried Niflore’nin önerildiği açıklandı. İspanya’da önemli başarılara imza atan Tamudo ve Bulgaristan’da klasını konuşturan Niflore’nin parlak kariyerleri dikkat çekerken; Bülent Uygun’un önceliği kendisinin belirlediği isimlere verdiği, gerekirse bir süre daha bekleyeceği ifade edildi.
STAT ZİRVESİ BUGÜN
? İki golcü için 300’er bin Euro ayıran sarı-lacivertlilerin, Bolu’nun Gerede ilçesi’nde dün başlayan kamp tamamlanmadan transfere nokta koyması bekleniyor. Bolu Gerede’de 15 Temmuz’a kadar sürecek birinci etap çalışmalarına yeni transferler dahil olmak üzere 34 futbolcu katılıyor. Bu arada Yeni Buca Stadı’nın mülkiyetiyle ilgili sorunun giderilmesi için İzmir Valiliği’nde bugün 14.00’te toplantı yapılacak. Vali Cahit Kıraç’ın yönetimindeki toplantıya Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!