Bu parklar harika

Güncelleme Tarihi:

Bu parklar harika
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2015 01:17

İZMİR’in Menderes İlçesi’nde Belediye tarafından 4 mahallede yapılan 7 park vatandaşların hizmetine sunuldu.

Haberin Devamı

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçe merkezi ve sahil bölgesindeki parkların yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. 4 mahallede vatandaşların hizmetine açılan 7 park engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlandı.

Bu parklar harika

Cüneytbey Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi, Kasımpaşa Mahallesi, Özdere Çukuraltı Mahallesi’ndeki çalışmalar kapsamında toplamda 6 bin metrekarelik alanda çimlendirme, ağaç dikimi ve mevsimlik çiçek dikimi de gerçekleştirildi. Engellilerin de kullanabileleceği şekilde yapılan parklar, özel aydınlatma sistemi ve otomatik sulama sistemi ile donatıldı. 7 parkta 161 adet aydınlatma direği, 45 adet çim aydınlatması, 10 spot, 9 aplik ve led ışık kullanıldı. Yeni yapılan tüm parklar otomatik sulama sistemi ile donatılarak su kaybının ve iş gücü kaybının önüne geçilmesi amaçlandı.

Haberin Devamı

Bu parklar harika

Parkları kısa sürede hizmete sokmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, " Menderesimiz’in çehresini değiştirmeye yönelik başlattığımız çalışmalar kapsamında ilçemizin dört bir yanındaki mevcut parklarımızı yenilerken, ilçemize yeni parklarımızı da kazandırmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!