Bu aşk değil bir kabus öyküsü

Güncelleme Tarihi:

Bu aşk değil bir kabus öyküsü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2011 00:00

Bodrum’da evlenme hazırlığı yaptığı veteriner sevgilisinin, kendisiyle iki çocuğunu dövdüğünü iddia eden kadın polise sığındı. Sevgilisinin kendisini ve köpeğini tanrı olarak gördüğünü de iddia eden kadın, önlem alınmasını istedi.

Haberin Devamı

ÖZEL bir şirkette yatırım danışmanı olan B.T.(37), 3 ay önce kızı S.T. (13) ve oğlu T.T.’yle (14) evlenme hazırlığı yaptığı sevgilisi R.Ö. (42) ile aynı evde yaşamaya başladı. B.T. geçen perşembe günü tartıştığı R.Ö.’nün kendisini ve çocuklarını darp ettiği iddiasıyla polise sığındı.
Veteriner R.Ö.’yü savcılığa şikayet edden B.T., ilk tanıştıklarında çok kibar ve anlaşıylı bir insan olduğunu, ancak sonraki davranışlarının ürküttüğünü belirterek, ilginç öyküyü şöyle anlattı:
Tanrının kendisiyim
“Bana, ‘sana aşığım, hayatımı kurtardın’ diyordu. Mayıs ayında evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak psikolojimin bozuk olduğunu, tedavi görmem ve ilaç kullanmam gerektiğini söylemeye başladı. Evde silah ve kılıçlarla geziyordu. Yatağımızın altına kılıç koyuyordu. Çiftliğinde timsah ve yılan besliyordu. 14 yaşındaki kızımın adet görüp görmediğini, bakire olup olmadığını soruyordu. ‘Ben tanrının kendisiyim’ diyordu. Mısır’daki ölüm tanrısı Adonis’in adını koyduğu pitbull cinsi köpeğini de tanrı olarak görüyordu. Beni ölümle tehdit edip ardından ayaklarıma kapanarak öpüyordu. Psikolojisinin bozuk olduğunu anlayınca ondan ayrılmak istedim.”
Hepinizi bahçeye gömerim tehdidi
B.T., ayrılmaması için R.Ö.’nün kendisini tehdit ettiğini savunarak, “Beni ve çocuklarımı darp etti. ‘Yaşadıklarımızı kimseye anlatmayacaksınız, anlatırsanız hepinizi bu bahçeye gömerim’ dedi. Ben de çocuklarımla birlikte polise sığındım. 2- 3 yıl önce bir iftiraya uğrayıp taciz, şantaj, tecavüz ve evinde çocuk pornosu bulundurmaktan 45 gün cezaevinde yattığını, ancak beraat ettiğini anlatmıştı. Hayatımızı kurtardığıma seviniyorum. Evde soyunurken, duş alırken ya da yatakta görüntülerimin çekildiğini de sanıyorum.”

Haberin Devamı

Para sızdırmak istedi

? Gözaltına alınıp emniyet ve savcılıktaki ifadelerindeen sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan R.Ö. ise ,“İki yıl önce bir kadınla ilgili iftiraya uğradım. Bu kez de birlikte olduğum kişi iki yıl önce medyaya yansıyan haberleri kullanarak para sızdırmak istedi. İddiaların tamamı asılsız ve iftiradır. Gerekli açıklamaları savcılığa verdik, şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduk. Üç tanığın dinlenmesini istedik” diye konuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!