Böyle mi olacaktı

Güncelleme Tarihi:

Böyle mi olacaktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2008 00:00

Yeşil-siyahlı kulüple sezon başında 5 yıllık sözleşme imzalayan genç teknik adam, Sivasspor karşısında alınan 5'inci mağlubiyetin ardından görevi bıraktı. Kötü gidişi engelleyemediğini söyleyen Yalçın'ın yerine yönetim 6 isim belirledi.

DENİZLİSPOR yönetiminin sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirip 5 yıllık sözleşme imzaladığı Teknik Direktör Ali Yalçın, 5'inci yenilgide istifa etti. Deplasmanda alınan 3-1'lik Sivasspor mağlubiyetinin ardından görevi bıraktığını açıklayan genç teknik adam, ’’Zaman içinde toparlanmamız gerekirken her geçen hafta daha kötüye gittik. Sivasspor yenilgisi bardağı taşıran damla oldu. Takımı motive etmekte zorlanmaya başladım. Yaptığım hamlelerden sonuç alamadım. Kulübüme daha fazla zarar vermemek için bırakmayı uygun gördüm’’ dedi. Denizlispor Sivasspor'dan önce Galatasaray, Trabzonspor, G.Antep ve Hacettepe'ye yenilmişti.

Çetiner-Multescu favori

Bu arada Ali Yalçın'ın istifasının ardından teknik adam arayışına koyulan yönetim, boştaki isimler arasında yaptığı değerlendirme sonucunda aday sayısını 6'ya indirdi. Yeşil-siyahlılar Ziya Doğan, Raşit Çetiner, Osman Özdemir, Hikmet Karaman, Faruk Hadzıbegic ve Gigi Multescu üzerinde dururken, Raşit Çetiner ile Multescu'nun bir adım önde olduğu belirtildi. Kayserispor maçına kadar teknik adam sorununu çözeceklerini dile getiren 2. Başkan Mehmet Özsoy, ’’Ali Yalçın iyi niyetle çabaladı, bir şeyler yapmaya çalıştı. Ortaya çıkan tablodan onu sorumlu tutmak, haksızlık olur. Elbette bizim de hatamız var, futbolcuların da. Bu saatten sonra yapmamız gereken bir an önce toparlanmaktır. Yönetim olarak bu konuda gerekeni yapacağız’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!