Bodrum'da hedefler yüksek

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda hedefler yüksek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 01:05

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un marka değerini yükseltmek için sadece Avrupa haricinde diğer ükelere de giderek turist getirmek için tanıtım çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Haberin Devamı


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Uluslararası Fuar Organizatörü Hannover Fairs Turkey ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ) işbirliği ile 4-7 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı'nda Bodrum'da stand açtı. Aynı zamanda Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) ) Başkanı olan CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, beraberinde Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Meclis üyeleri, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri'nin yanı turizmcilerle fuara çıkarma yaptı. Bodrum standında Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay ve İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı ile görüşen Başkan Kocadon, 2015 yılı tanıtım çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Önümüzdeki yılda Bodrum olarak tanıtım mücadelesini asla bırakmayacaklarını belirten Başkan Kocadon, "Özellikle ekonomik gücü yüksek ve 15-20 saatlik uçak yolculuğu ile Bodrum'a gelinebilen ülkelerden turist getirebilmek için çaba sarf ediyoruz. Avrupa'da Bodrum'u görmeyen, Bodrum'da tatil yapmayan ülke isminin kalmadığına inanıyorum. Bunun için Avrupa haricindeki diğer ülkelere de giderek Bodrum'un kapılarını onlara açmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Otelci arkadaşlarımızla beraber 30 yakın ülkede Bodrum tanıtım çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu birlik ve beraberlik içinde uyumlu çalışmanız için teşekkür ederim. Artık Bodrum ismi, dünya turizm liginde oynayan bir takım olmuştur. Onun için bu takımın daha yükseklere çıkması ve uluslararası alanda dalgalanan turizm bayrağımıza birden fazla yıldız takmak, biz turizmciler olarak en önemli görevimiz" dedi.
Bodrum standında düzenlenen kokteylin ardından fuardaki stantları gezen Başkan Kocadon, Mardin Standı'nda Mardin Vali Yardımcısı Ali Güldoğan ve Mardin Turizm ve Otelciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Güngör ile bir süre sohbet etti. Kendisini Mardin'e davet eden Vali Yrd. Güldoğan'a teşekkür eden Başkan Kocadon, en kısa sürede bu daveti değerlendirerek Mardin'e gitmek istediğini ifade etti. Başkan Kocadon, Güldoğan'ı da Bodrum'a davet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!