Bodrum’da, evlat anısına sağlık ocağı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’da, evlat anısına sağlık ocağı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

BODRUM'un Türkbükü Beldesi'nde, turizmci Mehmet Oğuz'un, geçtiğimiz yıl trafik terörüne kurban verdiği oğlu Onur Ozan Oğuz'un anısını yaşatmak için 300 milyar liraya yaptıracağı sağlık ocağının temeli atıldı. Muğla Valisi Lütfi Yiğenoğlu ile Oğuz Ailesi temele ilk harcı birlikte koydu.

ALİNDA ve Alabanda otellerinin sahibi Mehmet Oğuz, İTÜ Maden Mühendisliği 1. Sınıf öğrencisi oğlunu, 19 yaşında İstanbul'da trafik kazasında kaybettiğini belirterek ‘‘Oğlum Türkbükü'nde doğdu, büyüdü. Anısının bu sağlık ocağında yaşamasının önemli olduğunu düşünüyorum'' dedi.

18 Nisan seçimlerinde ANAP'tan İstanbul Pendik Belediye Başkan adayı olan işadamı Mehmet Oğuz, eşi Nergiz Hanım, kızı Özge ile birlikte katıldığı törende konuşurkan gözyaşlarını tutamadı. Temel atma törenine Bodrum Kaymakamı Uğur Boran, Belediye Başkanları ve vatandaşlar da katıldı.

TÜRKBÜKÜ beldesinde Sağlık Bakanlığı'nca tahsis edilen 5 dönümlük deniz manzaralı arsa üzerine yapılacak tesis Türkiye'nin en büyük sağlık ocaklarından bir olacak. Dört katlı bina, lojmanı ile birlikte bir yılda tamamlandıktan sonra tefrişi de Oğuz ailesi tarafından yaptırılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!