Bisikletli çifte bisikletli düğün

Güncelleme Tarihi:

Bisikletli çifte bisikletli düğün
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2011 20:50

Geçen yıl Kapadokya Bisiklet Festivali’nde tanışan Dokuz Eylül Üniversitesi’nde görevli çocuk hastalıkları uzmanı Dr. Sema Berktaş ile inop Boyabat’ta çalışan patolog Dr. İlker Akın birbirlerine aşık oldu, evlenmeye karar verdi, ilginç düğün planladı.

Haberin Devamı

Genç çift Göztepe Vapur İskelesi önünde gelinlik ve damatlıkla bisiklete binerken, arkadaşları da geldi. Arkadaşları, ön tekerleklerini kaldırdıkları bisikletlerle genç çifti selamladı. Berktaş ve Akın arkalarına içecek kutusu bağladıkları bisikletleriyle yola çıkarken arkadaşları da peşlerine düştü. Bisikletli gelin alayı önce deniz kenarındaki yaya yolu, ardından sahil yolundan Konak’a kadar geldi. İlginç konvoyu gören sürücüler kornalarla, apartmandakiler alkışlarla çifti kutladı. Kemeraltı’ndaki tarihi Abacıoğlu Han’a bisikletleriyle gelen çift ve arkadaşları doyasıya eğlendi.

Çiftin nikah tanıklığını arkadaşları Mahir Salepçi ve Yılmaz Murat Bilican yaptı. Çift Almanya’dan başlayıp Tuna Nehri’ni izleyerek Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de sonlanacak bir balayı tatili planladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!