BİR GOL EKSİKTİ

Güncelleme Tarihi:

BİR GOL EKSİKTİ
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2012 10:11

İlk yarıda Denizlispor, ikinci yarıda ise Kaf-Kaf inanılmaz fırsatlar harcadı, ikisinin de birer topu direkte patladı. Maçın hakkı beraberlikti ama 1’er puan ne ev sahibine ne de misafirine yaradı.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig’de zirve adayı Karşıyaka ile kendisine hedef arayan Denizlispor’u karşı karşıya getiren Ege Derbisi’nden gol sesi çıkmadı: 0-0. Zevkli geçen mücadelenin ilk yarısında konuk ekip, ikinci yarısında ise ev sahibi sayısız gol fırsatından yararlanamadı. 16. dakikada soldan İsmail Haktan’ın ortasında Fetai kalaciyle karşı karşıya kaldı. Necati, müthiş bir refleksle topu kornere çeldi..
19’da Orhan yaklaşık 30 metreden çaktı, kaleci İsmail Şahmalı’dan dönen topu Banahene tamamlamak üzereyken araya giren defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırdı. 22’de Orhan soldan kesti, Banahene penaltı noktası üzerinde kontrol ettiği topa dönerek vurdu, İsmail iyi yer tutmuştu. 25’te İsmail Haktan’ın şutu yan direkten dönünce konuk ekip golden oldu.
42’de Cemil’in hatalı geri pasında araya giren Can Erdem Necati’yle karşı karşı kaldı ve vurdu. Gecenin yıldızı ayağıyla topu çeldi. 68’de Denizlispor defansından topu kapan Mustafa Sevgi’nin sert şutu yan direğe çarparak atua çıktı. 90. dakikada maçın kader anıydı. Onur Türk’ün sağdan ortasında altı pasta Makukula’nın bomboş durumda kafayı İsmail Şahmalı’nın üzerine vurunca maç 0-0 bitti.

Haberin Devamı

NURİ İMGE YAZDI "SIFIRDAN İYİDİR"

BANU ŞEN YAZDI "SÜPER LİG YAKIŞIR SİZE"

KARŞIYAKA 0 - 0 DENİZLİSPOR
STAT: Alsancak
HAKEMLER: Mustafa İlker Coşkun (5), Ayhan Akgöz (5), Engin Erdem (5)
SARI KARTLAR: Dalmat, Ahmet, Fatih (Karşıyaka)
KARŞIYAKA: Necati (8) - Sercan (5), Onur Akbay (6), Cemil (5), Orhan (5) (Dk. 64 Mustafa Sevgi 6) - Dalmat (6) (Dk. 82 Onur Türk 5), Erdi (5), Fatih (6), Ahmet (6) - Banahene (6), Emre (4) (Dk. 46 Makukula 6)
DENİZLİSPOR: İsmail Şahmalı (7) - Erhan (6), Malikov (6), Berkay Can (6), Oğuzhan (5), İsmail Haktan (7), Hüseyin (5), Veli (5), Yenal (5) (Dk. 60 Yasin Görkem 6), Fetai (5) (Dk. 72 Muhammed 4), Can Erdem (6) (Dk. 89 Süleyman)

Tesislere gelen haciz, Cihat Arslan’ı isyan ettirdi
KSK Teknik Direktörü Cihat Arslan, maç sabahı tesislerde yaşanan haciz olayına isyan etti. Arslan, “Sabah 10.30’da maç toplantısı yapmak için bir araya geldik, ancak geçmiş borçtan dolayı bir haciz olayıyla yüz yüze kaldık. Futbolcuların yataklarını, yorganlarını almaya kalktılar. Bütün gün yöneticiler, biz durumu düzeltmek için çabaladık.” dedi.
Bu ortamda, alınan bir puanın, oynadıkları futbolun ve mücadelenin başarı olduğunu vurgulayan Arslan, şöyle konuştu: “100 yıllık bir kulübü yaşatma savaşı veriyoruz. Kimse merak etmesin, Karşıyaka bu lige damgasını vurdu, vurmaya da devam edecek. Bir puanı yorumlamak gerekirse, ben bardağın dolu tarafına bakıyorum. Kaybetmemek de iyidir.”

Haberin Devamı

BİR GOL EKSİKTİ

Dervent: Üzgünüz
Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent de çok iyi mücadele ettikleri müsabakanın sonunda berabere kaldıkları için üzgün olduklarını belirterek, şunları kaydetti: “Tarihi Alsancak Stadı’nda, İzmir’in güzel havasında sahada tüm güzellikleri gösterdiğimizi düşünüyorum. Daha fazla çalışarak, daha başarılı olacağımıza inanıyorum.”

Eski masörden haciz
Karşıyaka’nın eski masörü Ufuk Kaynak, kulüpten 2 yıldır tahsil edemediği 22 bin TL’lik alacağı nedeniyle dün icra takibi yaptırdı. Denizli maçı öncesi Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’ne gelen Kaynak’ın avukatları, maç malzemelerini haczetmek istedi. Derbi öncesi yaşanan kriz, yöneticilerin Ufuk Kaynak’la temasa geçip, ödeme sözü vererek olayı tatlıya bağlamasıyla çözüldü.

Haberin Devamı

Prim dopingi
Çaykur Rize deplasmanında alınan 2-2’lik beraberliği, 3’er bin liralık galibiyet primiyle ödüllendiren KSK Yönetimi, paraları derbi öncesinde dağıtarak, haciz olayıyla sarsılan futbolculara moral dopingi yaptı.

Derbiye büyük ilgi
Kaf-Kaf seyircisi derbide takımını yalnız bırakmadı. Yeşil-kırmızılılar, mesai günü olmasına rağmen kapalı tribünün tamamını, açık tribünün ise yüzde 90’ını doldururken, 4 otobüsle Denizli’den gelen 250’ye yakın taraftar, balkondaki yerini aldı. Bu kalabalığa karşın 5 bin 214 biletli ve 64 bin 270 TL hasılat şaşırtıcıydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!