Beta Kapı'nın pazar payı %80

Güncelleme Tarihi:

Beta Kapının pazar payı %80
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2015 01:49

ENDÜSTRİYEL kapı sektörünün lider kuruluşlarından Beta Motorlu Kapı Sistemleri, 32 yıldır uygun fiyat ve kaliteli ürün algısıyla dikkati çekiyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin otomatik kapılarla yeni tanışmaya başladığı dönemde sektöre adım attıklarını anlatan kurucu Ali Rehai Kızıltan, Ege’nin yüzde 80’inde imzaları bulunduğunu söyledi, “Bugün bir fabrikanın ihtiyacı olan tüm kapı ve geçiş sistemlerini yapabiliyoruz. Ayrıca yükleme rampaları da yapıyoruz. Ağırlıklı endüstriyel çalışsak da konutlara yönelikte çözümlemelerimiz var. Gelişen trendler ve yenilikleri takip ediyoruz. Müşterilerimize en doğru ürünü, en ekonomik fiyata sağlıyoruz. Satış sonrasında en iyi servis ve hizmeti veriyoruz” dedi.

TÜKETİCİYE UYARI
Kemalpaşa’da 3 bin metrekare alanda faaliyet gösteren şirketin gündeminde yeni tesis yatırımı var. Bir yıl içinde hayata geçireceklerini belirten Kızıltan, sektörün en büyük sorununun merdiven altı ile ucuz Çin malları olduğuna dikkat çekti. Kızıltan, bir yandan bunlarla bir yandan da aşırı rekabet koşullarıyla savaştıklarını belirterek, “Otomatik kapı sektörü rekabetin yoğun yaşandığı bir alan. Hırsa kapılarak fiyat düşüren ve zararına iş yapanlar önce sektöre zarar veriyor, sonra da kendilerine. Tüketicilerin mağduriyet yaşamaması için servis verebilecek köklü firmaları seçmeleri gerekiyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!