Başkan Tatı'ya mide ameliyatı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tatıya mide ameliyatı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2012 17:30

Haberin Devamı

 

Başkan Tatıya mide ameliyatı

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da şeker hastalığı nedeniyle neşter altına yatan başkanlar arasına katıldı.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak'ın ardından Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da şeker hastalığı nedeniyle Pazartesi günü Üniversal Taksim Alman Hastanesi'nde Genel Cerrahi Bölümü'nden Doç. Dr.Alper Çelik ve ekibi tarafından ameliyat edildi. Şeker hastalığı ve mideye yapılan müdahale 9 saat sürdü. Başarılı ameliyatın ardından Başkan Ercan Tatı Yoğun Bakım Ünitesi'ndeki tedavi sürecini tamamladı ve normal odasına alındı. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'yı hastanede İzmir'den Belediye Başkanı arkadaşları da yalnız bırakmadı.
Ameliyat sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Eski Genel başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Mehmet Zeki Gündüz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, bu süreç içerisinde kendisine destek olan yakınları, dostları, siyaset arkadaşları ve hemşerilerine teşekkür etti, “Doç. Dr. Alper Çelik ve ekibine teşekkür ediyorum. Hafta başında İzmir'e döneceğim. En kısa sürede sağlığıma kavuşup, Buca halkının hizmetine devam etmek istiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!