Başka Faruklar ölmesin

Güncelleme Tarihi:

Başka Faruklar ölmesin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2013 11:18

İZMİR’de uyuşturucu yüzünden can veren 8 yaşındaki Faruk Almışlar’ın ailesinin öncülüğünde Bayındır’da, “Başka Faruklar ölmesin diye uyuşturucuya hayır” mitingi düzenlendi.

Haberin Devamı

Faruk’un babası Bayındır Ziraat Odası Başkanı Mümtaz Almışlar, anne Sevim Almışlar ve kardeşi Mahir’in uyuşturucuya dikkat çekmek istediği mitinge siyasi parti, sivil toplum kurulmuşları ve Faruk’un taraftarı olduğu Göztepe’nin temsilcileri katıldı. Katılımcılara sarı kırmızı bayraklar dağıtıldı.

Başka Faruklar ölmesin

Torbacıya yer yok

Kalabalığa seslenen Sevim Almışlar gözyaşlarını tutamadı, “Kimsenin sözüne bakıp bir kez bile uyuşturucu kullanmayın. Gencecik bedenlerinizi uyuşturucuya esir etmeyin. Ben biliyorum ki Faruk bizi bir şekilde duyuyor. Ben onunla gurur duyuyorum. Onu çok seviyoruz” dedi. Gençler, “Uyuşturucuya hayır”, “Bayındır’da genç çok, torbacıya yer yok”, “Bunları tatma, kendini yakma” diye slogan attı.

Haberin Devamı

Yeşilay İzmir Şubesi Başkanı Bünyanim Çakar, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için toplumun katmanlarına birlikte inmek gerektiğini anlattı, “Çocuklarımızı devletin duyarlılığı ile koruma altına almalıyız. Sosyal aktivitelere göndermeliyiz. Ama sürekli takibini yapıp onları kötü şeylerden uzak tutmalıyız. Toplum olarak duyarlı olursak çözüme kavuşuruz” diye konuştu.

Başka Faruklar ölmesin

Gençlerden söz aldı

Mümtaz Almışlar, gençlere seslendi ve uyuşturucu kullanmamaları konusunda söz aldı. Gençlerin hepbir ağızdan söz vermesi üzerine acılı baba gözyaşlarına boğuldu. Alanı dolduran gençler de bir süre gözyaşı döktü. Göztepe İdari Menejeri Kural Altıntaş, baba Mümtaz Almışlar’a, tüm futbolcuların imzaladığı Göztepe forması hediye etti. Mümtaz Almışlar ve küçük oğlu diyabet hastası Mahir Almışlar miting sırasında kısa süreli fenalık geçirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!