Başarı listesinde KOSBİ'den 26 firma

Güncelleme Tarihi:

Başarı listesinde KOSBİden 26 firma
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2015 01:15

Türkiye'nin en büyük sanayş bölgelerinden olan ve bünyesinde 30 bin kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) başarılı sanayicilerin de adresi.

Haberin Devamı

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından belirlenen Başarılı Sanayiciler Listesi’nde 26 şirketle yer alan KOSBİ, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Her yıl dış ticaret hacmini artıran KOSBİ, katma değerli üretimdeki payını da yükseltirken, yeni tesislerle istihdam sayısını da sürekli artırıyor.

YERLİ VE KATMA DEĞERLİ
KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, sanayicilerin daha iyi şartlarda üretim yaparak katma değer ve ihracatlarını artırmaları için çalıştıklarını söyledi. Bölgede dünya markası olmuş, dünyanın her köşesine ihracat yapan, vergi şampiyonu sanayi tesislerinin yer aldığına dikkat çeken Porsuk, “Genişleyen bölgemizde dev firmalar yeni yatırımlar yapacak. Biz de yönetim olarak sanayicilerin sorunlarının çözülmesi ve kısa sürede yatırım yapmalarını sağlamak için hizmet üretiyoruz. Türkiye’nin ekonomik hedeflerine ulaşması ancak yerli ve katma değerli üretim ile olur. Biz de bu bilinçle yeni projelerle sanayiciye hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!