Balkanların özel sesi İzmir’de

Güncelleme Tarihi:

Balkanların özel sesi İzmir’de
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 01:22

Balkan türkülerinden, caza, opera eserlerinden, arabeskin en keskin ezgilerine uzanabilen özel ses Aliye Mutlu, yeni single çalışması “Emrivaki”nin hemen ardından İzmir’li müzikseverlerle buluşuyor! Aliye Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Yaz Konserleri” kapsamında 8 Ağustos 2015, Cumartesi akşamı saat 21:00’de, İnciraltı Açıkhava Tiyatrosu’nda.

Haberin Devamı

Aliye Mutlu, İzmir konserinde “Çalıkuşu” dizisinde Katina rolünde seslendirdiği “Kopar Gider İçimden Aşk”, “Jovano Jovanke”, “Kalender Meşrep”, “Majka Na Marika”, “Arabaya Taş Koydum” ve “Aşk ve Ceza” dizisinde seslendirdiği “Canım Yanıyor” gibi şarkılarının yanısıra, yeni single’ı “Emrivaki” ile Türk Sanat Müziği ve Yeşilçam’ın en güzel şarkılarını İzmirliler için seslendirecek.

Sevilen dizilerin yanısıra, Walt Disney’in “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler”, “Tinker Bell ve Kayıp Hazine”, “Tamirci Manny”, “Tavşan Kasabası”, “Mucit Kardeşler”, “Melody Time” gibi filmlerinin şarkılarındaki büyülü ses Aliye Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi “Yaz Konserleri” kapsamında 8 Ağustos 2015, Cumartesi akşamı saat 21:00’de, İnciraltı Açıkhava Tiyatrosu’nda!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!