Babylon Aya Yorgi’de eğlence zamanı

Güncelleme Tarihi:

Babylon Aya Yorgi’de eğlence zamanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2012 00:00

Sezona Oldies But Goldies ile merhaba diyen Babylon, Aya Yorgi Koyu’nun egzotik atmosferinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Gündüzleri beach club, geceleri ise eğlence mekanı olarak hizmet veren Babylon, bu yıl da birbirinden ünlü konukları ağırlamaya hazırlanıyor. Geçen senenin klasiği Happy Hour partileri bu yaz da hız kesmeden devam ediyor. Bugün ünlü Fransız şarkıcı ZAZ ve  yarın ise House müzik efsanesi DJ Bob Sinclar unutulmaz bir konser verecek.
Geçen yılın en eğlenceli partilerinden  “Oldies But Goldies” Murat Abbas ve Murat Beşer önderliğinde bu yıl da yine Cuma günleri devam ediyor.
7 Temmuz Cumartesi günü Eurovision 2012 temsilci Can Bonomo bir konser verecek. 14 Temmuz Cumartesi günü Ska, punk ve garage müziğin Türkiye’deki en başarılı isimlerinden Athena, sahne alacak.
21 Ağustos Salı günü bayram özel programında Oi Va Voi sahneye çıkacak. Parkorman-İstanbul’dah sonra  Babylon Soundgarden’ın ikinci bölümü, 30-31 Ağustos tarihlerinde Aya Yorgi Beach’de gerçekleşecek. 30 Ağustos Perşembe günü Türkiye’de alternatif rock müziğin önemli gruplarından biri olan Duman sevenleriyle buluşacak. Ardından Bedük, Replikas, Alp Ersönmez ’Cereyanlı’ feat DJ Logic ve son olarak da Club Bangkok sahne alacak. 31 Ağustos Cuma günü ise İngiltere’nin son dönemde parlayan genç yıldızlarından Example sevenleriyle buluşacak. Daha sonra Kolektif İstanbul ve Elif Çağlar, Çağrı Sertel, Alp Ersönmez, Mert Önal ve Toygun Sözen gibi birbirinden değerli müzisyenlerin bir araya gelerek oluşturduğu Four In The Pocket sahne alacak. DJ Setleri ile müzik iki gün boyunca aralıksız devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!