AYSİAD'dan hizmet ve girişimciliğe ödül

Güncelleme Tarihi:

AYSİADdan hizmet ve girişimciliğe ödül
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2013 15:02

DENİZLİ'de, Avrasya Yönetici ve Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD), 9'uncu kuruluş yıldönümünü kutladı.

Haberin Devamı

Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği'nin 9'uncu yıldönümü Dedeman Park Otel'de düzenlenen yemekli geceyle kutlandı. Gecede söz alan AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamuç, “AYSİAD olarak ekonomik riskleri, fırsatları takip ediyor, değişen kanunları hızla üyelerimize aktarıyoruz. Yıllık yol haritası çiziyoruz. Bu yılki çalışmalarımızda eğitim ön plandaydı. 150'nin üzerinde kişisel gelişim kursu, 50'den fazla KOSGEB işbirliği ile iş eğitim girişimcilik kursu verdik” dedi.

Gecede AYSİAD'ın Geleneksel Denizli'ye hizmet, Türk kültürüne ve sanatına hizmet, iş hayatı girişimcilik, en güzel Türkçe işyeri ismi ile AYSİAD hizmet ödülleri verildi. AYSİAD'a yeni üye olanlara da berat verildi. Denizli'ye Hizmet Ödülü AYSİAD Başkanı Kemal Yamuç tarafından Denizli Valisi adına Vali Yardımcısı Abdullah Acar'a verildi.

Haberin Devamı

Türk kültürüne ve sanatına hizmet ödülleri, Vali Yardımcısı Abdullah Acar tarafından PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'ya, Yeni Ses Dergisi İmtiyaz sahibi Hasan Bölük adına Cumali Temiz'e, fotoğraf sanatçısı Cengiz Akhisar adına Çağlar Akhisar'a, İş Hayatı Girişimcilik ödülleri AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel tarafından Kordon Mobilya'dan Ender Kordon'a, Candemirler Madencilik'ten Vedat Demir'e, Ogga&Active Bilişim Şirketi'nden Osman Kabalay'a verildi.

En Güzel Türkçe İşyeri İsmi Ödülleri de Horoz Mermer'den Süleyman Tıkıroğlu'na, Çalışkan Sobaları'ndan Ahmet Çalışkan'a, Akınlı İnşaat Mermer'den Ali Akınlı'ya verildi. AYSİAD Hizmet Ödülleri'nin sahibi ise Cemal Pekdemir, Ali Önal ve Era Kariyer Akademisi oldu. Gecede Denizlili Türk Halk Müziği sanatçısı Tuğba Ger, Ege türkülerini seslendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!