Atkılı fularlı

Güncelleme Tarihi:

Atkılı fularlı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2011 00:00

İSTANBUL’da Türkiye Devrimci Spor Emekçileri Sendikası’nın düzenlediği eylemden sonra bu kez de İzmir’de birbirlerine rakip takım taraftarları yürüyüşte biraraya geldi.

Altay, Göztepe, Bucaspor, Karşıyaka, İzmirspor, Adanademirspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş forma ve kaşkollarıyla yürüyen taraftarlar üzerinde “Suskun Taraftar olmayacağız. Yaşasın Renklerin Kardeşliği” ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Padişah Abdülhamit’e benzetildiği bir resmin bulunduğu pankart taşıyan taraftarlar, sloganlar attı.
Eski Galatasaraylı futbolcu Metin Kurt’un da katıldığı yürüyüşte,  taraftar grupları adına basın açıklaması yapan Suphi Topal, İzmirlileri tribünlere davet etti. Topal, taleplerinin taraftar gruplarına pankart yasağının kalkması, spor salonları ve sahaların halka açılması, maç saatlerinin taraftar çalışma saatlerine göre ayarlanması, İzmir’deki takımların bir stada mahkum edilmemesi, Spor İş Yasası’nın çıkarılması ve Ak Parti’nin taraftara yönelik siyasi baskı ve çipli taraftar projesine son vermesi olduğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!