Atila ve Purçu roman mahallesinde

Güncelleme Tarihi:

Atila ve Purçu roman mahallesinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 13:25

Roman vatandaşların yaşadığı Tarlabaşı Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu görüş ve önerileri dinledi.

Haberin Devamı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi İzmir Milletvekili Türkiye’nin ilk Roman Milletvekili Özcan Purçu ile Tarlabaşı Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Daha çok Roman vatandaşların yaşadığı Tarlabaşı Mahallesi’nde Atila ve Purçu çiçeklerle karşılandı. Davul ve zurna eşliğinde mahalleyi gezen Atila ve Purçu öneri ve istekleri dinledi.

Kentin her noktasında yaşam standartlarını yükseltmek için çaba harcadıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bu amaçla Bornova’nın her yerinde proje ve hizmet üretiyoruz. Tarlabaşı Mahallemiz de özel olarak önem verdiğimiz bölgelerimizden biri. Burası Bornovamızın en eski yerleşim birimleri. Roman vatandaşlarımızın yaşadığı bu mahallemizde de ortak akılla çok güzel işler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Roman vatandaşların yaşadığı sıkıntıların giderilmesinin kendisi için birinci öncelikte olduğunu vurgulayan İzmir Milletvekili Özcan Purçu da "Ülkemizdeki refah koşullarından eşit şekilde Roman yurttaşlarımızın da yararlanması ana amacımız. Ayrıca Romanların eğitim ve kültür alanında da desteklenmesi yönündeki projeler önemli. Yerel yönetimlerimizle birlikte bu konular üzerinde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda belediyelerimizle birlikte onlara hizmet ediyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!