Assos'ta yoga bayramı

Güncelleme Tarihi:

Assosta yoga bayramı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2013 00:47

ÇANAKKALE Assos antik kentindeki dokuz günlük ‘Yoga Festivali’, Almanya, İngiltere, Azarbaycan, Kıbrıs, İtalya, Fransa ve Rusya’dan da gelen yaklaşık 600 katılımcıyla başladı.

Haberin Devamı

Orijinal yoga sistemi tekniklerinin uygulanacağı organizasyon süresince dünyaca ünlü yoga üstadı Akif Manaf’ın yanı sıra Yoga Academy eğitmenlerinin meditasyon, nefes teknikleri, zayıflamak için yoga, güneş enerjisiyle bağlantı ve ay enerjisiyle bağlantı çalışmaları, tüm sorulara cevaplar, anatomi dersi, sağlıklı yaşam sunumu eğitimleri vereceği bildirildi.

Assosta yoga bayramı

Stres için birebir

Manaf, 12 ay boyunca, Türkiye’nin değişik bölgelerinde festivaller düzenleyerek dünyada bir ilke imza attıklarını söyledi. Kurban Bayramı’nda Assos’u tercih ettiklerini belirten Akif Manaf, “İnsanlar, orijinal yoga sistemini uygulayarak sağlıklarına ve başarıya ulaşıyor. Sistem solunum rahatsızlıklarına ve alerjilere karşı iyi sonuçlar veriyor. Stresi atmakta çok başarılı. Bunun dışında sindirim ve boşaltım sistemi rahatsızlıklarına çok iyi geliyor” dedi.

Haberin Devamı

Festivale Bursa’dan 11 aylık kızı Peri’yle katılan Esin Eriş, “Yoga insanın hayatını fiziksel ve zihinsel olarak geliştiren bir sistem. Pek çok sağlık sorunum vardı. 3 yıl içinde hepsi sona erdi. Hamilelik döneminde de yoga yaptım. Kızım Peri’nin sakin, huzurlu ve belli bir düzen içinde büyümesine çok faydası oluyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!