Artık cezası çok daha ağır

Güncelleme Tarihi:

Artık cezası çok daha ağır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2010 00:00

Hırsızlık ve uyuşturucu kullanmaktan poliste 11 kaydı olmasına rağmen 18 yaşını doldurmadığı için her seferinde az cezayla kurtulan O.K., reşit olduğu gün yine hırsızlık yaparken yakalandı.

Haberin Devamı

İZMİR’de hırsızlık ve uyuşturucu kullanmaktan poliste 11 kaydı olmasına rağmen 18 yaşını doldurmadığı için her seferinde az cezayla kurtulan O.K., reşit olduğu gün yine hırsızlık yaparken yakalandı. Yakalandığında 18 yaşını yaklaşık bir saatle tamamlayan O.K.’nin çocuk mahkemeleri yerine normal mahkemelerde daha fazla ceza istemiyle yargılanacağı bildirildi.
Normal mahkeme
Dün saat 01.00 sıralarında Gaziemir Aktepe semti Süleyman Ergin Caddesi üzerinde devriye görevi yapan polis ekipleri, park halindeki otomobilin teybini çalmaya çalışan 18 yaşındaki O.K.’yi suçüstü yakaladı. Üzerinden otomobilin kapısını açmakta kullandığı 25 santim uzunluğunda demir çubuk çıkan O.K., gözaltına alınarak Oto Hırsızlık Büro Amirliği’ne götürüldü. Reşit olduğu için O.K.’nin, artık daha fazla ceza istemiyle normal mahkemelerde yargılanacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!