Arkasspor’un acelesi yok

Güncelleme Tarihi:

Arkasspor’un acelesi yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2009 13:53

CHALLENGE Cup'ı müzesine götürerek tarihi bir başarıya imza atan Arkas, transfer çalışmalarını askıya aldı.

İspanyol Suela ve Polonyalı Gruszka'yla yollarını ayırıp İspanya Milli Takımı'nın Kaptanı Enrique De La Fuente'yi kadrosuna katan mavi-beyazlı ekip, dizinden ameliyat olan Kanadalı Duerden'den gelecek raporu bekliyor. Gökhan, Hüseyin, Ahmet, Nuri, Kadir ve Emin'in (A) Milli Takım kampında olduğunu hatırlatan Genel Koordinatör Yaşar Ergün, ’’Federasyon, ’Takımlar kadrolarında 3'ü sahada biri tribünde olmak üzere dört yabancı bulundurabilir' kuralında değişiklik yapmadı. En az bir yabancıyla daha anlaşacağız. Acelemiz yok’’ dedi.

Gülmen kalplerde

İKİ yıldır savaştığı amansız hastalığa önceki gün yenik düşen Göztepe'nin eski başkanlarından Feyyaz Gülmen'in (71) cenazesi dün gözyaşları içinde toprağa verildi. Alsancak Hocazade Camii'nde kılınan cenaze namazına Feyyaz Gülmen'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Gençlik Spor İl Müdürü Sabri Sadıklar, Göztepe Başkan Vekili Serdar Samur, İZVAK Başkanı Levent Ürkmez, Konak eski Belediye Başkanı Erdal İzgi, sarı-kırmızılı kulübün eski başkan ve yöneticileri, Efsane Takım oyuncuları, Teknik Direktör Akif Başaran, Altay eski başkanları Ahmet Taşpınar, Mehmet Erdoğan, KSK Divan Başkanı Tahir Türetken ile çok sayıda seveni katıldı. Merhum Ahmet Piriştina'nın ablası olan Feyyaz Gülmen'in eşi Mergim Gülmen, çocukları ve torunlarıya birlikte camii girişinde taziyeleri kabul etti. Ayakta güçlükle duran Mergim Gülmen'e Piriştina'nın eşi Mine Piriştina, kızı Zeynep ve oğlu Levent destek oldu. Cenaze Narlıdere’de defnedildi.

Ömer İşçi aday değil / Haldun AKYÜZ

AKHİSAR Bld'de üç yıldır başkanlık koltuğunda oturan Ömer İşçi, 15 Haziran'daki kongrede aday olmayı düşünmediğini söyledi. ’’Bu sezon çok zorlandım. Enerjim tükendi’’ diyen İşçi, ’’Geçen yıl takımı 2. Lig'e çıkardık. Bu sezon zorlu bir grupta başarılı olduk. Basketbol takımımız da 2. Lig'e yükseldi. Artık yoruldum. Kulübü dahi ileriye taşıyacak isimlerin ortaya çıkacağına inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

Marmaris’te isyan var / Mustafa SARIİPEK

MARMARİS Bld yönetiminin 5 ile 18 bin 500 lira arasında ceza kestiği oyuncular Federasyon'a itiraz ettiler. 3. Lig'e düşmenin faturasının kendilerine kesildiğini öne süren futbolcular, ’’Maç kaybetmenin cezası elbette olur ama işlemediğimiz suçlar gerekçe gösteriliyor. Sezon başında Federasyon'a ceza yönetmeliğini gönderenler bize neden bildirmedi. Haklarımızı sonuna kadar arayacağız’’ dediler.

Buca Genç şampiyon

İZMİR ve bölge takımlarının (Buca Genç, Altay, Göztepe, KSK, Manisaspor, İzmirspor, Menemen, Turgutlu) katılımıyla düzenlenen U-12 Ligi'nde Buca Genç mutlu sona ulaştı. Altay ile oynadığı erteleme maçını 2-0 kazanan sarı-lacivertli ekip şampiyonluğu elde etti. İzmirspor ikinci, Altay ise averajla üçüncü oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!