Arkasspor tur peşinde

Güncelleme Tarihi:

Arkasspor tur peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 11:41

CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 5 maçta 4 galibiyet elde ederek 11 puanla ikinci sıradaki yerini garantileyen Arkasspor, gruptaki son sınavında yarın evinde 7 puanla üçüncü basamakta yer alan Berlin Recycling Volleys ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı Goran Gradinski (Sırbistan) ve Daniele Rapisarda (İtalya) hakem ikilisi yönetecek. Karşılaşma D-Smart’tan naklen yayınlanacak. Gruplarında lider olacak 7 takım ile ikinci sırayı alacak en iyi 5 ekip, 12’li play off’a kalacak.

Grup müsabakalarının ardından Final Four’a ev sahipliği yapacak kulüp de belirlenecek. Bu takım direkt 4’lü finale yükseleceği için, ikinciler arasındaki en iyi 6’ncı ekip de Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam edecek. Gruptaki diğer maçta Rusya temsilcisi 12 puanlı lider Belogorie, puanı bulunmayan son sıradaki Bulgaristan ekibi Ivnoki Dupnitsa’yı konuk edecek. Liderlik şansı süren Arkasspor, ikinciler arasında en fazla puanı toplayan ikinci takım konumunda. Mavi beyazlılar, Almanya’daki ilk randevuda Berlin’i 3-2 mağlup etmişti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!