Aras Otel ile Mordoğan keyfi

Güncelleme Tarihi:

Aras Otel ile Mordoğan keyfi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2008 00:00

Sektörde 12 yılı geride bırakan Mordoğan’daki Aras Hotel Genel Müdürü Erçim Tosyalı, kaliteli hizmet anlayışıyla ilçenin doğal güzelliklerini müşterilerine sunduklarını belirtti.

ARAS Holding’in tek turizm yatırımı olan Mordoğan’daki dört yıldızlı Aras Hotel, sektörde 12 yılı geride bıraktı. 164 oda ve 350 yatak kapasiteli otelin yeni Genel Müdürü Erçim Tosyalı kurumun imaj ve hizmet anlayışını değiştirmeye hazırlandığını belirtti. 12 bin metrekare alan üzerine kurulu, tüm odaları deniz gören, açık ve kapalı havuzlarının yanı sıra özel iskelesiyle Mordoğan’ın el değmemiş doğasını müşterilerine sunduklarını belirten Erçim Tosyalı, "Fitness, tenis, masa tenisi, voleybol, basketbol, mini futbol, dart ve bilardonun yanı sıra jetski, jetbot, banana, deniz bisikleti, su kayağı, kano ve günlük tekne turlarımızla konuklarımıza Mordoğan’ın eşsiz güzelliklerini sunuyoruz" diye konuştu. İzmir’e 80 kilometre uzaklıktaki otelin 2 kral, 12 suit, 150 standart olmak üzere 350 yatakla 12 ay boyunca hizmet vereceğini belirten Aras Hotel Genel Müdürü Erçim Tosyalı, "Bir adet konferans, 2 adet toplantı salonumuzla kongre, seminer, bayi toplantıları için de ideal bir ortama sahibiz. Bu sezon fiyatlarımızı ise oda ve kahvaltı temmuz ayında 40, ağustos ayı için ise 45 YTL olarak belirledik. Ayrıca, ’20.15 Balıkçısı’ adını verdiğimiz 120 kişilik balık restoranımız ve Rum meyhanemizle de Mordoğan halkına hizmet veriyoruz. Eylül ayında iki aylık bir tadilatla otelimizi butik otel anlayışı ile hizmet veren bir turizm yatırımına dönüştüreceğiz. Yeni sezonla beraber imajımızı yenileyerek, kaliteyi arttıracağız" dedi.

Bella Vista’da kahve farkı

İZMİR Birinci Kordon’daki Bella Vista Cafe, kahve keyfi yaşamak isteyenleri ağırlamaya hazırlanıyor. Farklı kahve tarzı ile müşterilerin beğenisini kazanan Bella Vista Cafe’nin işletmecileri Gürcan Kadagan ile eşi Duygu Kadagan, mekanda kahvenin yanına değişik tatlarda pastalar sunduklarını belirterek, "Kafeyi 6 ay önce açtık. Özellikle kahve konusunda yoğunlaşıp alanımızda bir numara olmayı planlıyoruz. Her gün saat 09.00’dan gece yarısına kadar açığız. Mekanımızda ayrıca yaşgünü, özel davet gibi organizasyonları da gerçekleştiriyoruz" dedi.

RCS Cafe’nin size bir sürprizi var

İZMİR ve çevresinde 1999 yılından beri hizmet veren Reci’s Ltd. Şti., yarattığı RCS Cafe konsepti ile 2007 yılından beri franchising uygulayarak büyümesini sürdürürken müşterilerinden de büyük ilgi görüyor. Genişleme sürecinde beklentinin aksine menü çeşidini daraltmayan RCS Cafe, "Sizi gülümsetecek bir lezzetimiz mutlaka var" sloganı ile ürün yelpazesini yeni lezzetler ile çeşitlendirdi. Sevilen RCS lezzetlerinin yanında bağımlılık yaratan güler yüzlü hizmet anlayışını tamamı üniversite eğitimi almış personeline borçlu olduğunu belirten yetkililer, mekana her yerden ulaşılabilmesi amacıyla evlere servis uygulamasını başlattıklarını ve çok yakında www.recis.com.tr adresinden online sipariş hizmeti sağlayacaklarını söyledi.

Formunu düşünene Pizza Light

İZMİR / HÜRRİYET

PİZZA Pizza’nın "Hafifleten seçenek" sloganıyla hazırladığı light pizza, formunu düşünenler tarafından çok beğenildi. Özel hamuru, taze sebzeleri ve piliç salamıyla çok ideal bir alternatif olan ürünün kalorisinin hayli düşük olduğuna dikkati çeken yetkililer, "Formuna özen gösteren bayanlar, kalorisi yüksek besinlerden uzak kalmaya çalışıyor. Biz de hanımların alışık oldukları lezzetten uzak kalmasını istemedik ve ortaya light pizza çıktı" diye konuştu.

Altın Yunus’un tatlı uzmanı

İZMİR, (DHA)

ÇEŞME Altın Yunus Oteli’nin Pastane Şefi Sebahattin Yıldız, yaptığı özel tatlıların yanında, güleryüzü ve sempatik kişiliğiyle otel müşterilerinin beğenisini kazandı. Lobide hizmet veren pasta ve tatlı reyonunda, her gün 30 çeşit tatlı ve pasta ile tatilcilere geniş bir lezzet yelpazesi sunduklarını belirten Sebahattin Yıldız, farklı ülkelerden konukların, Türk tatlılarından vazgeçemediğini söyledi.

Denizhan’a tescilli Adana kebap ustası

Sezer ŞAHİNDAŞ / BODRUM, (DHA)

BODRUM’daki, Denizhan Et Lokantası’nın ustası Yaşar Ülger’e, katıldığı iki günlük seminerdeki performansı nedeniyle, Adana Ticaret Odası tarafından, ’Adana Kebap Ustası’ sertifikası verildi. ATO’nun iki günlük seminerinde, Türkiye’nin dört bir yanından gelen ustalara önce Adana Kebabı’nın incelikleri öğretildi. Ardından, Adana kebabını en iyi yapan usta seçilen olan Ülger’e ’Adana Kebap Ustası’ sertifikası verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!