Annem ölüme bilerek gitti

Güncelleme Tarihi:

Annem ölüme bilerek gitti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2007 04:17

Kıskançlık krizi sonucu boğarak öldürdüğü eşi Alev Er’in cesedini buzdolabında gizleyen Şakir Er’e, oğlundan büyük suçlamalar geldi.

Annem ölüme bilerek gitti
Cinayet duruşmanın tek ve önemli tanığı, ailenin henüz 17 yaşlarındaki oğulları E.E, "Annemin babamın dediği gibi başka erkeklerle ilişkisi yoktu. Ama babamın hem başka kadınlarla, hem de erkeklerle ilişkisi vardı. Annem öleceğini bile bile babamın yanına gitti" dedi.Bana ihanet etti suçlaması11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası’ istemiyle dava açılan Şakir Er ise, eşini ihanet ettiği için öldürdüğünü söyledi. Er, "18 yaşımdan beri birlikteydik. Hem çok seviyordum hem de çok kıskanıyordum, ama o bana ihanet etti" iddiasında bulundu.
/images/100/0x0/5679484cf018fb32748b8559
Ailenin kanını emdi gitti<ımg>
Alev Er’in annesi Şenay Türkdoğmuş ise şu ifadeyi verdi: "Almanya’da çalışıyordum. Damadım sürekli para istiyordu. Hem araba hem ev aldım. Elde avuçta ne varsa bitirdi. Benim ve kızımın kanını emdi. Kızım namusuyla yaşıyordu. Damadımdan şikayetçiyim." 6’daAnnemin doğum kontrol hapı kullandığını biliyorduEr çiftinin 17 yaşındaki oğlu E.E. de davada tanık olarak dinlendi. E.E. ifadesinde "Babam anneme iftira atıyor. Annemin doğum kontrol hapı kullandığını kendisi de biliyordu. Babam sürekli anneannemden para istiyordu" dedi.
Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!