Altınordu'nun güveni yerinde

Güncelleme Tarihi:

Altınordunun güveni yerinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2015 01:33

PTT 1. Lig’de pazartesi günü evinde oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdüren Altınordu’da Futbol Direktörü Murat Dizdar, ikinci yarının flaş takımı olacaklarını söyledi. Sezonun ilk yarısında futbolcuların lige alışma evresinden geçtiğini dile getiren Dizdar, “Oyun olarak istediklerimizi sahaya yansıttık, ancak tecrübe eksiliği nedeniyle puan kayıpları yaşadık. Devre arasında dersimize iyi çalıştık. İkinci yarının en çok ses getiren takımı olacağız. Futbolcular bize söz verdi” dedi.

Haberin Devamı

İlk yarıda berabere kaldıkları Bucaspor ve Denizlispor’u ikinci yarıda mağlup ettiklerini, evlerinde yenildikleri Osmanlıspor’la ise deplasmanda berabere kaldıklarını hatırlatan Dizdar, “Osmanlıspor gibi güçlü bir rakip önünde bile son 10 dakikada 3 net pozisyon harcadık. Mücadeleci kimliğimizin yanı sıra artık daha dikkatliyiz. Özgüvenimiz yerine geldi. İstedikten sonra her takımı mağlup edebileceğimizi biliyoruz. Aynı motivasyonu sürdürerek ilk 6 yarışına ortak olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Beş genç milli takımda
ALTINORDU altyapısından yetişen Cengiz Ünder, Fatih Aktay, Alican Özfesli, Ali Berkin Şenol ve Kerim Alıcı, U18 Milli Takımı’nın, Makedonya ile 26 Şubat Perşembe günü Kocaeli’de oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosu davet edildi. 10 takımdan 18 futbolcunun çağrıldığı milli takımı en fazla oyuncuyu kırmızı-lacivertliler verdi. Altınordulu futbolcular 24 Şubat Salı günü İstanbul’a giderek Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde kafileye dahil olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!