Altınordu'dan anlamlı proje

Güncelleme Tarihi:

Altınordudan anlamlı proje
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 14:14

ALTINORDU’nun eski futbolcularını hatırlayıp, onları kulüp çatısı altında yeniden bir araya getirmeyi amaçlayan "Altınordu Tarihi ile Buluşuyor" projesinin ilk konukları, İzzet Özbaydur ve Fevzi Akbulut oldu.

Haberin Devamı

Altınordudan anlamlı proje

1942-50 yılları arasında kırmızı lacivertli formayı giyen İzzet Özbaydur ve 1957-60 döneminin önemli futbolcularından Fevzi Akbulut, Yeşilyurt Sait Altınordu Tesisleri’nde Sosyal Faaliyetler Yöneticisi Elif Can ve Sporcu Özlük İşleri Yöneticisi Funda Hızlı Atik tarafından misafir edildi. İki eski futbolcu, anılarını genç oyuncularla paylaşıp, Altınordu’nun köklü bir tarihe sahip olduğu vurguladı.

92 yaşındaki Özbaydur, Altınordu’yu her dönem yakından takip ettiğini belirterek, "Buradaki tablo, gözlerimi yaşarttı. Selçuk-Efes Tesisleri’ni de gezdim. Binlerce çocuğun Altınordu formasını giydiğini görmek çok heyecan verici" dedi.

Haberin Devamı

80 yaşındaki Akbulut ise geçmişte çok zor günler yaşadıklarını ifade ederek, "Bizim zamanımızda doğru düzgün malzeme bile yoktu. Ama görüyorum ki, şimdi ocukların kahvaltıda ne yiyecekleri bile yazılı. Bu büyük bir devrim" diye konuştu.

İki efsane isim kırmızı lacivertli forma ile poz verip, kulübe 1958’de Alsancak Stadı’nda Fenerbahçe ile oynanan maçtaki takım fotoğrafını hediye ettiler.




BAKMADAN GEÇME!