Altınordu’da hedef 30 puan

Güncelleme Tarihi:

Altınordu’da hedef 30 puan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 12:57

PTT 1’inci Lig’de ilk yarıyı 24 puanla 11’inci sırada tamamlayan Altınordu’da Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, ikinci devrede hedeflerinin 30 puan daha toplamak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Sezonun ilk yarısında da hedeflerinin 30 puan elde etmek olduğunu ancak bunu başaramadıklarını dile getiren Eroğlu, "Hesapta olmayan bazı puan kayıpları bizi etkiledi. İkinci devrede alacağımız 30 puan play off potasının içinde olmamızı sağlayacaktır. Geçen sezonun ikinci yarısını 36 puanla geçmiştik, yine başarabiliriz" dedi.


İkinci yarının çok zorlu geçeğini ifade eden Hüseyin Eroğlu, "Rakiplerimiz takviye yapıyor, ancak güç kaybeden, maddi sıkıntılar yaşayan takımlar da var. Bu dönemde istikrarı seçen ve takım bilincini üst seviyeye çıkarabilen ekipler başarılı olacak. Bu açıdan ligin en özellikli ekibi olduğumuza inanıyorum. Her maçı bir final havası niteliğinde geçecek ligin ikinci yarısına hazırız" diye konuştu. Belek kampı yarın sona erecek Altınordu, ikinci yarının ilk sınavında Samsunspor’a konuk olacak.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!