Altınordu’da Erdoğan telaşı

Güncelleme Tarihi:

Altınordu’da Erdoğan telaşı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 14:05

PTT 1’inci Ligi’nde evinde aldığı 2-0’lık Boluspor mağlubiyetinin yaralarını cumartesi günü deplasmanda 1461 Trabzon’u yenerek sarmak isteyen Altınordu’da teknik heyet, sakatlıktan çıkan Erdoğan Yeşilyurt’un eski formuna kavuşmasını dört gözle bekliyor.

Haberin Devamı

Adalesindeki sakatlık nedeniyle son 3 maçta forma giyemeyen gurbetçi oyuncunun takımla çalışmalara başladığını belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Erdoğan iyileşti ancak antrenman eksiği var. Takımın gerisinde. Hafta içindeki durumuna ilk 11’de oynayıp oynamayacağına göre karar vereceğiz" dedi.

Erdoğan gibi yeni transfer Ahmet Arı’nın da fiziksel olarak henüz hazır olmadığını ifade eden Hüseyin Eroğlu, cezası sona eren Göksu’nun takıma katılmasıyla kadroda eksik kalmadığını söyledi. 1461 Trabzon’un son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmayan bir ekip olduğunu söyleyen Hüseyin Eroğlu, "Rakibimiz son haftalarda çıkışa geçti. Biz kazandığımız Samsunspor ve kaybettiğimiz Boluspor müsabakalarında mücadele ve oyun açısından istediklerimizi yaptık. Boluspor karşısında şanssız bir yenilgi almıştık, bunu telafi edeceğimize inanıyorum" dedi.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!