Altınordu hedeften sapmadı

Güncelleme Tarihi:

Altınordu hedeften sapmadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 14:30

PTT 1’inci Ligi’nde devre arasına 24 puanla 11’inci sırada giren Altınordu, sezon başında koyduğu ilk 6 hedefinden vazgeçmedi.

Haberin Devamı

Liderle aralarında 5, play off hattıyla ise 2 puanlık fark bulunduğunu hatırlatan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, şöyle dedi:

"1461 Trabzon, Giresunspor, Yeni Malatyaspor ve Kayseri Erciyesspor sınavları kazanabileceğimiz müsabakalardı. Oyun ve mücadele anlamında daha iyi olabilirdik, 30 puan toplayıp zirvede yer alabilirdik. Lig bu sezon gerçekten çok enteresan. Takımlar arasındaki puan farkları az. İkinci yarıda aynı motivasyonla mücadele edip play off’a kalmak istiyoruz."

Sezonun ilk 4 haftasında 2 puan topladıklarını dile getiren Hüseyin Eroğlu, ilk 2 iç saha karşılaşmasını Denizli’de oynamalarının kendileri için dezavantaj yarattığını söylenken şöyle konuştu:

"Denizli bizim için deplasman gibiydi. İzmir’e döndükten sonra toparlanıp iyi bir seri yakaladık ve zirveye yaklaştık. Son haftalarda sıkıntılı bir döneme girdik, ancak Karşıyaka galibiyeti bize moral oldu. Devre arasında gol sorununu çözmek için çalışacağız. Hücum bölgesine 2-3 takviye yapacağız. Ara transfer döneminde iyi oyuncu bulmak zor, ince eleyip sık dokuyacağız."

Altınordu, 2-10 Ocak’ta Antalya Belek’te kampa girip 2 hazırlık maçı yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!